ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΏΝ: 3 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και 1ος σύλλογος στη Β.Ελλάδα!

ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΏΝ: 3 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και 1ος σύλλογος στη Β.Ελλάδα!

Ο ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΏΝ επιστρέφει από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ταεκβοντο ανδρών γυναικών που διεξήχθη στην Πάτρα 1-2 Απριλίου 2017 με 3 μετάλλια. 1 χρυσό με την Σαλινουδη Ελένη στα +73, 1 αργυρό με τον Μαυρίδη Βασίλειο στα +87 και 1 χάλκινο με την Αναστασιάδου Ευαγγελία στα -67.

Τελικός απολογισμός 1ος σύλλογος στην Βόρεια Ελλάδα και 5ος στην γενική κατάταξη (110 σωματείων )

Εκτός από τους τρεις αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια, εξαιρετική παρουσία είχαν και οι άλλοι δύο αθλητές, η Νικολέτα Γκαργκαβάνη και ο Θωμάς Λιάπης που προερχόταν από τραυματισμό.

Οι προπονητές Παναγιώτης και Σάββας Δανιηλίδης καθώς και το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρουν την προσπάθεια όλων όσων αγωνίστηκαν και εύχονται καλή επιτυχία στην Σαληνούδη Ε. που θα συμμετάσχει με την Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει σε 3 μηνες στην Ν.Κορέα.

Ο Σάββας Δανιηλίδης δήλωσε:  

«Συγχαρητήρια και στα τρία παιδιά που αγωνίστηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που με το ήθος τους και τον προγραμματισμό όλη την χρονιά , με ατελείωτες ώρες δουλειάς και κυρίως αγάπη για αυτό που κάνουν ανταμείφτηκαν με τα μετάλλια. 

Η Νικολέτα Γκαργκαβάνη στάθηκε λίγο άτυχη με την κλήρωση αλλά με το ταλέντο που διαθέτει, είναι θέμα χρόνου η διάκριση. Στο σύλλογο ζούμε απίστευτες και μοναδικές στιγμές».