Ακαδημία Ικάρων: ήταν όλοι τους εκεί!

ikaroi-efivoi-8051Την αγάπη  τους για τον αθλητισμό και  το μπάσκετ ειδικότερα, έδειξαν για  ακόμη μια χρονιά οι Ίκαροι, που  ξεκίνησαν την λειτουργία των  ακαδημιών, παράλληλα με τις προπονήσεις  της αντρικής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Σπανός, ο Νίκος Οικονόμου, ο Βασίλης  Παραμανίδης, ο Κώστας Πεχλιβάνης, ο Σταύρος Ιωσηφίδης, είναι μερικά μόνο από τα πολλά πρόσωπα, που βοηθούν από διαφορά πόστα τις ακαδημίες των «κυανοκίτρινων» και έδωσαν το παρών στο καλωσόρισμα, παιδιών και γονέων. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Άρης Αθανασιάδης και μέλη της διοίκησης ήταν επίσης εκεί, δείχνοντας πόσο θέλουν να προσφέρουν στο μέλλον του Σερραϊκού μπάσκετ.

Αυτό άλλωστε  δείχνουν οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις, με την προσθήκη νεαρών σε ηλικία παιδιών, -δανεικών ή μη-, που θα προάγουν τον  συναγωνισμό μέσα στην ομάδα και  θα τονώσουν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, που τα τελευταία χρόνια ήταν στον «πάγο». Επίσης και η απόκτηση του  νέου προπονητή, συνάδει με την φιλοσοφία  της ομάδας και την εξέλιξη  των παιδιών από τις ακαδημίες, σε δυνητικούς σταρ του Ελληνικού  μπάσκετ.

ΟΙ  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΄΄ΔΙΑΛΟΓΟΣ΄΄ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Διάλογος, προσφέρουν σε όλους τους παίκτες της ομάδας μας, δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία όλων των τάξεων της αγγλικής γλώσσας, δωρεάν την δεύτερη ξένη γλώσσα σε μαθητές που ήδη φοιτούν στην αγγλική, δωρεάν τα τμήματα pre junior A & B δημοτικού. Χαμηλά δίδακτρα για όλες τις τάξεις, 10% έκπτωση στο δεύτερο παιδί & 50% στο τρίτο.

Η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει μια οικονομική ανάσα στις οικογένειες των μαθητών στους δύσκολους αυτούς καιρούς που ζούμε.

Η εγγραφή των μικρών αθλητών μας θα πραγματοποιείται με την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας σε ένα από τα 5 παραρτήματα των πιστοποιημένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών Διάλογος.