Αλέξανδρος Χρυσάφης: «Επιθυμούμε πολλά και θεματικά debates»

Αλέξανδρος Χρυσάφης: «Επιθυμούμε πολλά και θεματικά debates»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης-«Συμμαχία Σερραίων»,  απαντώντας στην πρόταση της συνυποψηφίου του, για τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Σερρών Αριάδνης Παπαφωτίου- «ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων», αποδέχθηκε την διενέργεια debate μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων, εξειδικεύοντάς την όμως σε επιμέρους «θεματικά» debate.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Σερραίων» Αναφέρεται:

Σαν «Συμμαχία Σερραίων» πιστεύουμε ότι η διενέργεια πολλών θεματικών debates μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών είναι μια γόνιμη και χρήσιμη διαδικασία για τους δημότες μας.

Αυτοί οι διάλογοι μπορούν να πραγματοποιηθούν αφού θα έχουν κατατεθεί  τα προγράμματα και οι θέσεις των συνδυασμών γιατί μόνο έτσι τα debates αυτά θα έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα για τον Σερραίο δημότη.

Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να γνωρίζουν τις θέσεις και τις προτάσεις  που εκπέμπουν οι συνδυασμοί για να ακούσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο, που θα αφορά τις θέσεις αυτές και ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσουν σε συνθέσεις, που τόσο απαραίτητες είναι σήμερα για την πορεία του τόπου μας.

Διαφορετικά η διενέργεια debate χωρίς προγραμματικές θέσεις και προτάσεις θα καταλήξει να είναι μια διαδικασία λεκτικών αντιπαραθέσεων χωρίς ουσία.

Από τα άλλα «στρατόπεδα» των υποψηφίων Δημάρχων δεν υπήρξε μέχρι στιγμής αντίδραση, στην πρόταση διαλόγου και παρουσίασης των θέσεων της υποψηφίου Δημάρχου Αριάδνης Παπαφωτίου