Αλλαγή σκυτάλης στον Πανσερραϊκό!

Την προσεχή Τετάρτη στις 27 Μαρτίου ορίστηκαν να διενεργηθούν οι εκλογές στον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός/Στην περίπτωση μη απαρτίας θα διενεργηθούν στις 3/4

Αλλαγή σκυτάλης στον Πανσερραϊκό!

Σύμφωνα με την πρόσκληση που αναρτήθηκε στον ιστοτόπο του συλλόγου:

καλούνται τα μέλη του σε Έκτακτη  Τακτική Γενική Συνέλευση στις 27/3/19, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, που θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου μας , Κερκύρας 2, 1ος όροφος , αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων με τα παρακάτω θέματα:

  1. Εκλογή Μελών   Εφορευτικής Επιτροπής.
  2. Λογοδοσία απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ.  από κάθε ευθύνη
  5. Τροποποίηση καταστατικού- εναρμόνιση με τον νέο Αθλητικό Νόμο
  6. Εκλογή 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών και εκπροσώπων σε Ομοσπονδίες .

Εκλογή 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και δύο αναπληρωματικών.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει, σύμφωνα με το Καταστατικό, η απαιτούμενη απαρτία, η Γ.Σ.  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/4/19  την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.

Πίνακας μελών με δικαίωμα ψήφου θα δημοσιευτεί και θα είναι αναρτημένος από 22/3/19 μέχρι τις εκλογές στον πίνακα ανακοινώσεων των γραφείων μας (Κερκύρας 2).

 Καλούνται τα μέλη μας να λάβουν γνώση του καταλόγου και σε περίπτωση διαφωνίας να υποβάλλουν ένσταση σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99 όπως ισχύει σήμερα.

Υποψηφιότητες για μέλος Δ.Σ. ή μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής ή για εκπρόσωπο σε υπερκείμενη Ομοσπονδία θα γίνονται δεκτές μέχρι 26/3/19 ώρα 13:00 στα γραφεία μας.

Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 8 περ Α, προσκλήσεις δεν θα σταλούν και αρκεί η δημοσίευση του παρόντος στον τύπο ή η ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας.

Ο νυν Πρόεδρος Βασίλης Χατζημιχαηλίδης είχε προαναγγείλει την αποχώρηση του, μέσω δηλώσεων του, «Δεν θα παραμείνω. Ούτε ως απλό μέλος στο συμβούλιο. Είμαι, όμως, μέλος του Πανσερραϊκού», ήταν επί λέξει τα λόγια του απερχόμενου πλέον προέδρου, μέσω της εφημερίδας «Metrosport».

Νέο συμβούλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μοναδική υποψηφιότητα είναι όπως ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό αυτή του Τάσου Παναγιώτου, ο οποίος τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκεται στο Δ.Σ. της ομάδα μπάσκετ των Ικάρων, στην θέση του αντιπρόεδρου, καλείται δε να διοικήσει πλέον έναν συλλογο με πληθώρα τμημάτων, από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, κολύμβηση, έως και τμήμα Χόκεϊ στον πάγο!

Η προθεσμία

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προθεσμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει την προσεχή Τρίτη (26/3, 13:00). Οι εκλογές πρόκειται να γίνουν με τον νέο αθλητικό νόμο.

Χρειάζεται δικαστικός αντιπρόσωπος, ενώ είναι απαραίτητη η συμμετοχή γυναικών κατά το 1/3 στο 15μελές διοικητικό Συμβούλιο, άρα απαιτούνται πέντε γυναικείες παρουσίες. (στο απελθόν σχήμα υπήρχαν ήδη τέσσερις).