Αλμα επι κοντώ στο κέντρο της πόλης των Σερρών (φωτορεπορταζ)

Αλμα επι κοντώ στο κέντρο της πόλης των Σερρών (φωτορεπορταζ)

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου (20/5) το κέντρο της πόλης των Σερρών μεταμορφώθηκε σε στάδιο κλασικού αθλητισμού. Υπαίτιος ο… ΓΣ Σέρρες ’93 ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε το «Αθλόραμα Στίβου» με στόχο να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά από κοντά τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού και να συμμετάσχουν σε αυτά.

Την όλη διοργάνωση στήριξε ο Δήμος Σερρών.

Εκατοντάδες παιδιά συμμετείχαν στα αθλήματα

Τα μικρά παιδιά αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα του κλασικού αθλητισμού με τη βοήθεια των προπονητών και των παραγόντων του Σερραϊκού συλλόγου που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτή την εκδήλωση.

«Είναι μια γιορτή του κλασικού αθλητισμού»

Η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 κυρία Φωτεινή Αραμπατζή σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ Σερρών είπε: «Είναι μια γιορτή του κλασικού αθλητισμού στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Είχαμε επιτυχία αφού πολλά παιδιά ήρθαν να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού. Είναι μια διοργάνωση που φέρνει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Ο σύλλογος είναι από τους πρώτους στην Ελλάδα ενώ έχουμε πολλές επιτυχίες και στις μικρές ηλικίες».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο προπονητής Σπύρος Παπαδόπουλος τόνισε:

«είναι μια πολύ σημαντική εκδήλωση για  να αγαπήσουν και να γνωρίσουν τα παιδιά γενικότερα τον αθλητισμό και ειδικότερα το στίβο που θεωρείται ο «βασιλιάς» των Ολυμπιακών αγώνων. Εμείς από την πλευρά μας ανιχνεύουμε τα ταλέντα που υπάρχουν πολλά στο Νομό Σερρών».

Εντυπωσίασε το επι κοντώ

Πολλά παιδιά εντυπωσιασμένα, ήθελαν να δοκιμάσουν το άθλημα του επί κοντώ, με τον προπονητή του συλλόγου Σάββα Κεφαλίδη να δηλώνει:

«το επί κοντώ ήταν μια ζωή στην Ελλάδα στη… μόδα, τώρα ακόμα πιο πολύ. Δόξα Το Θεό έχει πολλά καλά ταλαντούχα παιδιά στο επί κοντώ η χώρα μας και φυσικά ο Νομός Σερρών που πρέπει να τα προσέξουμε. Οι επιτυχίες έχουν φέρει πολλά παιδιά στο επί κοντώ και δεν σας κρύβω ότι μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ήρθαν στο στάδιο πολλά κοριτσάκια και μου έλεγαν θέλω να γίνω σαν την Κατερίνα Στεφανίδη».

Πληρες φωτορεπορτάζ στη σελίδα μας στο facebook

Αθλόραμα 2017 – ΓΣ Σέρρες '93

Posted by Ανεξάρτητος on Sunday, May 21, 2017