Αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά Newtools – Ποιο καλύπτει τις ανάγκες σας;

Κάποιες από τις εργασίες που έχετε στον κήπο και το χωράφι σας είναι δύσκολο να διεκπεραιωθούν αν δεν έχετε τον σωστό εξοπλισμό και τα εργαλεία-αναλώσιμα που πρέπει.

Δύο από τα βασικότερα μηχανήματα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας είναι τα αλυσοπρίονα και τα χορτοκοπτικά. Τα πρώτα βοηθούν στην κοπή ξύλων, ενώ τα δεύτερα κλαδεύουν και κόβουν το γκαζόν και τις πρασινάδες ή τα ζιζάνια του κήπου σας.

Το Newtools προσφέρει σε κάθε επαγγελματία και περιστασιακό χρήστη εργαλεία και μηχανήματα με την ισχύ που χρειάζεστε και τον τρόπο λειτουργίας που καλύπτει τις ανάγκες σας. Και όλα αυτά μέσα από μεγάλα brands και μία μεγάλη ποικιλία που βρίσκετε online!

Αλυσοπρίονο βενζίνης MARUYAMA – Από την καινούργια συλλογή

Πιο εξελιγμένο από ποτέ, το αλυσοπρίονο MARUYAMA MCV-4200 S είναι γενικής χρήσης και προσφέρει πανίσχυρο κινητήρα, σέβεται το περιβάλλον με την φιλική τεχνολογία και χαμηλή κατανάλωση. Είναι ιδανικό για κοπή ξύλων για το τζάκι και για την κατασκευή των φραχτών του σπιτιού ή του χωραφιού.

Οι ανατομικές λαβές του, η άμεση εκκίνηση και όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας, είναι μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του, που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα αλυσοπρίονα της κατηγορίας του.

Χορτοκοπτικό Alpina Kawasaki σε προσφορά

Το συγκεκριμένου τύπου χορτοκοπτικό μπάρας λειτουργεί με βενζίνη, χωρίς να σας περιορίζει τις κινήσεις και στο πόσο μακριά θέλετε να πάτε με το μηχάνημα. Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, με ανατομικές λαβές και εργονομικές λαβίδες. Ιδανικό τόσο για τους επαγγελματίες για συχνή χρήση και για αυτούς που περιστασιακά ασχολούνται με τον κήπο και το χωράφι τους.

Μπείτε στο online κατάστημα newtools.gr και βρείτε όλα τα αγροτικά μηχανήματα που μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας στις καθημερινές σας εργασίες. Πάντα σε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα. Έρχονται στον χώρο σας άμεσα, χωρίς μεταφορικά έξοδα! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε και ειδική κατηγορία με προσφορές.