Η μερτσεντές που παρκάρει έμπροσθεν της εφορίας Σερρών

Η μερτσεντές που παρκάρει έμπροσθεν της εφορίας Σερρών

Σε υπάλληλο της ΔΟΥ που έχει κινητικά προβλήματα ανήκει η μερσεντές που παρκάρει εμπροσθεν της Εφορίας Σερρών, στο πεζοδρόμιο και σε θέση που είναι επισημασμένη ως θεση για άτομα με ΑμΕΑ, αλλά χωρις να φερει πινακίδα που να επισημαίνει τον αριθμό αυτοκινήτου που δικαιούται να παρκάρει.

Η θέση “θεσμοθετηθηκε” (και ορθώς) για την διευκόλυνση του υπαλλήλου και την πρόσβασή στην εργασία του. Η μη όμως επισήμανσή της, με την κατάλληλη πινακίδα (όπως προβλέπει η νομοθεσία), δημιούργησε την εύλογη απορία συμπολιτών μας που μας  έστειλαν τις φωτογραφίες και  δημοσιοποίησαμε το θέμα γράφοντας:

Παρατηρήσαμε ότι τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται παρκαρισμένη εμπροσθεν της Δ.Ο.Υ Σερρών, στο πεζοδρόμιο και σε θέση όπου είναι επισημασμένη (φαίνεται στη φωτο)  ως θέση παρκαρίσματος για άτομα με δυσκολία πρόσβασης, μία Μερτσέντες κομπρέσορας.

merchentes-2_oΕπειδή η θέση δεν φέρει πινακίδα (ως είθισται)  με τον αριθμό κυκλοφορίας αυτοκινήτου του κατόχου που δικαιούται να παρκάρει εκεί, υποθέτουμε πως έχει δημιουργηθεί για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ που επισκέπτονται την Εφορία.

Επομένως γεννάται το ερώτημα πρόκειται για ΑμΕΑ που έχει συνεχώς υποθέσεις στην εφορία (σ.σ ωχ!!!) ή πρόκειται περι «εξυπνάκια» που … βολεύτηκε;;;

Πάσα εξήγηση δεκτή από τον κάθε α(να)ρμόδιο !

Αφου δόθηκαν οι δέουσες εξηγήσεις, ελπίζουμε να λύθηκαν και οι εύλογες απορίες των συμπολιτών μας που μας κοινοποίησαν το θέμα.