ΑΜΕΑ: «Μπορώ-Αγωνίζομαι-Νικώ-Ζω» (φωτορεπορτάζ)

ΑΜΕΑ: «Μπορώ-Αγωνίζομαι-Νικώ-Ζω» (φωτορεπορτάζ)

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός-ΑμεΑ μαζί με τον Δήμο Σερρών στα πλαίσια των «Φωτεινών Ημερών» διοργάνωσαν αγώνες στίβου με αθλητές του συλλόγου του ΜΓΣ Πανσερραϊκός και αθλητές Special Olympics το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου 2016 στο δημοτικό στάδιο Σερρών.

Η  ημέρα είχε γιορτινό χαρακτήρα και οι μαθητές δημοτικών σχολείων των Σερρών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών και να …”ζήσουν” το μήνυμα της εκδήλωσης «Μπορώ-Αγωνίζομαι-Νικώ-Ζω».

Το  Πρόγραμμα των αγώνων περιελάμβανε τα αθλήματα των 100μ, 400μ, άλμα εις μήκος και αγώνες Boccia.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους τόσο ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλειος Παπαβασιλείου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας κυρία Σταυρούλα Αγιαννίδου.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Β.Χατζημιχαηλίδης και η αντιπρόεδρος Α.Εμμανουηλίδου καθώς και οι υπεύθυνες του τμήματος ΑμΕ.Α. του Πανσερραϊκού Θωμαή Θεοδωρίδου και Κατερίνα Τατιτζικίδου  μαζί με τους προπονητές Ευδοξία Καρυοφυλάκη και Κουνούπη Αναστάσιο.

Οι αθλητές χάρηκαν τους αγώνες και τιμήθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Πλούσιο φωτορεπορταζ στη σeλίδα μας στο facebook