ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Δεν το…περίμενα!!!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: Δεν το…περίμενα!!!

thank you note on red background

Η ιστορία: Το ενημερωτικό site  www.anexartitos.gr εχει τη φυσική του έδρα στην Αμερική (δηλαδή ο server, ο H/Y είναι στην Αμερική) και πληρώνεται ενοίκιο για τη διατήρησή του μεσω paypal. Με τα μετρα του κλεισίματος των Τραπεζών και της διακίνησης συναλλάγματος, οπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να πληρωθεί το ενοίκιο, μοιραία λοιπόν περίμεναμε το… κλείσιμο του (αφού όπως συχνά διατείνονται οι καπιταλιστές Αμερικάνοι: no money no honey).

Πράγματι μετά απο προειδοποιήσεις μεσω email, (του συστήματος διαχείρησης) αυτό ήρθε την περασμένη Δευτέρα (6/7). Τοτε αποφάσισαμε να γράψουμε στην Αμερικάνικη εταιρεία μια επιστολή, οπου τους εξηγούσαμε για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, μη έχοντας τιποτα να χάσουμε, και χωρις καν να διανοηθούμε να τους παρακαλέσουμε να διατηρήσουν το site ανοιχτό.

Η άμεση απάντησή τους ομολογούμε μας εξέπληξε.

Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

We are aware of the current economic crisis in Greece. We wanted you to know that if you were to have an invoice come due during this time, we would waive any applicable late fees and we would not suspend your account. Should the system automatically suspend your account due to a past due invoice, simply let us know and we will manually correct that for you as quickly as possible.

και η μετάφραση:

Έχουμε επίγνωση της τρέχουσας οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι εάν εκδοθεί (απο το σύστημα αυτόματα) ενα τιμολόγιο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα παραιτηθούμε από οιαδήποτε αμοιβή αναφερεται σε αυτό και δεν θα αναστείλουμε το λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που το σύστημα αναστείλει αυτόματα το λογαριασμό σας που οφείλεται σε καθυστέρημένο τιμολόγιο, απλά ενημερώστε μας και εμείς θα διορθώσουμε χειροκίνητα το πρόβλημα για σας το συντομότερο δυνατόν.

Τι να πούμε… Ευχαριστούμε!!!

ΥΓ Αν υπήρχε και η ανάλογη κατανόηση απο τους ευρωπαίους… εταίρους ισως τα πράγματα να ήταν… αλλιώς

Για την ιστορία ο ιστοτόπος φιλοξενίας είναι: https://www.jaguarpc.com/cloud-hosting/