Ανακαίνιση μπάνιου – Τι πρέπει να προσέξετε

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας. Αποδεικνύει την αισθητική σας και προσδιορίζει την καθαριότητα του χώρου σας.

Αν λοιπόν ήρθε η ώρα να προβείτε στην ανακαίνιση μπάνιου, πρέπει να γνωρίζετε ότι το κόστος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Κριτήρια που θα παίξουν ρόλο στην ανακαίνιση

Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση, είναι πολύ σημαντικό να θέσετε τις προσδοκίες σας. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

  • Την ποιότητα των υλικών
  • Το μέγεθος του μπάνιου σας
  • Το πόσα χρήματα συνολικά θέλετε να διαθέσετε για την ανακαίνιση

Tips από τους ειδικούς

  • Τοποθετήστε την τουαλέτα σε κάποια γωνιά του χώρου. Σκεφτείτε ότι μόλις ανοίγετε την πόρτα καλό είναι να βλέπετε το ντουζ ή ένα όμορφο έπιπλο μπάνιου.
  • Σχεδιάστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού, το οποίο μπορεί να φωτίζει επαρκώς τον χώρο, ακόμα και με κρυφούς φωτισμούς πάνω από τον νιπτήρα.
  • Ρωτήστε έναν ειδικό να σας πει ποιο είναι το σωστό ύψος των επίπλων και ποια η ιδανική απόσταση από εσάς όταν θα τα χρησιμοποιείτε.

Αν θέλετε εξοικονόμηση χώρου

Σκεφτείτε μαζί με το ειδικό συνεργείο, αν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποια γωνία του μπάνιου σας, για παράδειγμα έναν νεροχύτη γωνία, ο οποίος θα ελευθερώσει πλήρως τον χώρο σας!

Η εταιρεία Τσιβόλας με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας, σας δίνει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν το μπάνιο και μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Από το ειδικό συνεργείο της εταιρείας μπορείτε να λάβετε μία ολοκληρωμένη μελέτη για το τι ακριβώς χρειάζεται ο χώρος σας και σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμο. Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να δείτε και όλα τα σχέδια του χώρου σας σε 3D. Αυτό σημαίνει ότι από πριν θα είστε γνώστες του πως θα είναι ο χώρος σας μετά την ανακαίνιση.