«Ανακατασκευή του ορόφου του κτηρίου της πρώην κοινότητας Κερκίνης»

Κερκινη-παλια κοινοτητα_1 Ύστερα από την ένταξη του έργου: «Δράσεις προστασίας και ανάδειξης του εθνικού πάρκου λίμνης Κερκίνης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκη, στις 07/12/2012, με κωδικό MIS 390207 και συνολικό προϋπολογισμό 578.000 ευρώ, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων δημοπρατεί, στις 17/9/2013 ημέρα Τρίτη, το 2ο Υποέργο «Ανακατασκευή του ορόφου του κτηρίου της πρώην κοινότητας Κερκίνης» με προϋπολογισμό 80.000 Ευρώ.

Το κτίριο έχει συνολικά 90τ.μ. και αποτελείται από 2 δωμάτια, 2 w.c., κουζίνα και αποθήκη. Το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί για φιλοξενία ατόμων. Μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και έξι (6) άτομα. 

To έργο αφορά οικοδομικές εργασίες καθαιρέσεων, κατασκευής και συντήρησης του ορόφου του κτηρίου της πρώην κοινότητας Κερκίνης

Οι εργασίες που θα γίνουν είναι :

1.Καθαιρέσεις (κουφωμάτων, τοίχων, επιχρισμάτων, πλακιδίων w.c., καλοριφέρ, ειδών υγιεινής).

2.Οικοδομικές εργασίες: στήριξη σκάλας, χτίσιμο τοίχου, επιχρίσματα, πλακάκια Δαπέδων και τοίχων των w.c., κουφώματα (εσωτερικά – εξωτερικά), χρωματισμούς (εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων, μαρμάρινα στηθαία μπαλκονιού, μαρμαροποδιές, καθαρισμό και βαφή κάγκελων, έπιπλα και πάγκο κουζίνας.

3.Καθαίρεση παλαιών Η/Μ εγκαταστάσεων και κατασκευή νέων υδραυλικών, ηλεκτρικών , αποχετευτικών εγκαταστάσεων καθώς και νέας αυτόνομης εγκατάστασης θέρμανσης.

Η επίβλεψη του έργου θα γίνει από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Σερρών και θα παραδοθεί προς χρήση στο Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης.

(σ.σ. η φωτο είναι από το www.kerkinitoday.gr)