Ανάλωση ευχολογίων από Λεονταρίδη και… Ιωαννίδη για την λειτουργία του εργοστασίου ΕΒΖ ζάχαρης των Σερρών

Ανάλωση ευχολογίων από Λεονταρίδη και… Ιωαννίδη για την λειτουργία του εργοστασίου ΕΒΖ ζάχαρης των Σερρών

Ιωαννίδης-ΛεονταρίδηςΠροεκλογική συνάντηση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιάννη Ιωαννίδη, για τη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης των Σερρών.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του υπουργείου:

Η αποφυγή ενδεχόμενης αναστολής λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών συζητήθηκε σε έκτακτη σύσκεψη στο ΥπΑΑΤ, ανάμεσα στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλο Λεονταρίδη και τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ι. Ιωαννίδη.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης, δήλωσε ότι είναι στις προθέσεις του Υπουργείου η συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου ζάχαρης Σερρών, καθώς και η στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας μέσω της νέας ΚΑΠ, με εδική συνδεδεμένη ενίσχυση, γεγονός που θα δώσει κίνητρα στους αγρότες για αύξηση της παραγωγής.

«Τόσο τις προηγούμενες ημέρες, όπου είχα επαφές με τα συναρμόδια Υπουργεία, όσο και κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Ιωαννίδη, εκφράσθηκε το ενδιαφέρον από όλους για την απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης και τη στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας», δήλωσε ο κ. Λεονταρίδης μετά τη συνάντηση.

(σ.σ. Όπως μπορεί να δει κανείς και από την διατύπωση του δελτίου τύπου προκύπτει ένα ευχολόγιο προθέσεων (!!!) για τη συνέχιση της λειτουργίας μόνο του ζαχαρουργείου των Σερρών, ενώ υπάρχουν ακόμη τα εργοστάσια στο Πλατύ και Ορεστιάδα, χωρίς την διατύπωση έστω μιας σοβαρής ολοκληρωμένης πρότασης για τη ΕΒΖ κάτι που δείχνει ότι η πρόταση είναι μόνο για… εσωτερική(ν.Σερρών) προεκλογική εκμετάλλευση)