Αναβολή των παραστάσεων της Νατάσας Μποφίλιου και Σταύρου Ξαρχάκου για τον Σεπτέμβριο

Αναβολή των παραστάσεων της Νατάσας Μποφίλιου και Σταύρου Ξαρχάκου για τον Σεπτέμβριο

Νατάσα-ΜποφίλιουΑπό την Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) ανακοινώνεται ότι :

  • Όσον αφορά τη συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου, η οποία αναβλήθηκε, την Κυριακή 15/6, λόγω κακοκαιρίας, αυτή θα πραγματοποιηθεί τελικώς στις 6 Σεπτεμβρίου 2014, στον ίδιο χώρο. Όσον αφορά την εξαργύρωση των προπωλημένων εισιτηρίων, είτε από τα ΑΣΤΕΡΙΑ είτε από τα PUBLIC, αυτή θα γίνεται από σήμερα Δευτέρα 16/6 έως και την Πέμπτη 19/6 στο ταμείο των ΑΣΤΕΡΙΩΝ, το πρωί 10 – 1 και το απόγευμα 6 -9. Όσοι επιθυμούν μπορούν να μην τα εξαργυρώσουν αφού, αυτά θα ισχύσουν για το Σεπτέμβριο.

  • Αναβάλλεται επίσης η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο 21/6 και αυτή για το Σεπτέμβριο.

Ξαρχάκος ΣταύροςΣύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η αναβολή οφείλεται:

Λόγω σοβαρών διαφωνιών που προέκυψαν, μεταξύ του συνθέτη και της παραγωγού εταιρείας, ως προς την οργάνωση και τις στρατηγικές που ακολουθήθηκαν, στις συναυλίες του Σταύρου Ξαρχάκου στο Βύρωνα, το Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, τις Σέρρες, τα Ιωάννινα και τη Λάρισα.

Εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα ανακοινωθούν εκ νέου οι προορισμοί και οι τιμές των εισιτηρίων.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τις συναυλίες αυτές παρακαλούνται να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια στα σημεία από τα οποία τα έχουν προμηθευτεί στο διάστημα από 25 Ιουνίου μέχρι 15 Ιουλίου.