Ανδρικά εσώρουχα και μπόξερ που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα!

Ανδρικά εσώρουχα και μπόξερ που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα!

 

Το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού επενδύει σημαντικό μέρος από τα χρήματα και το χρόνο του στην επιλογή των ρούχων του. Ένα περιποιημένο αντρικό ντύσιμο είναι άλλωστε απαραίτητο για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να προκαλεί το θαυμασμό. Είναι και η ίδια η κοινωνία μας η οποία επιβάλλει ένα προσεγμένο ντύσιμο, όμως πολλοί δίνοντας μεγάλη σημασία στα ρούχα τους, ξεχνούν τα ανδρικά εσώρουχα.

Τα ανδρικά εσώρουχα αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο και πολλοί άντρες ομολογούν ότι δυσκολεύονται εξαιρετικά στο να τα επιλέξουν. Από τη μια θέλουν να διακρίνονται για την ποιότητά τους και από την άλλη να είναι και in-fashion. Τα αντρικά εσώρουχα χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

  • Μπόξερ
  • Σλιπάκια

Τα μπόξερ αποτελούν την πιο διαχρονική επιλογή και για αυτό είναι και το πιο αγαπημένο ανδρικό εσώρουχο, σύμφωνα με τελευταία έρευνα. Είτε σε φαρδιά γραμμή, είτε σε στενή σίγουρα πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αντρική γκαρνταρόμπα, αφού γίνεται λόγος για τον «βασιλιά» στα ανδρικά εσώρουχα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα που παρουσιάζουν τα μπόξερ είναι η ελευθερία κινήσεων. Αναλυτικότερα, γίνεται λόγος για τα πιο άνετα ανδρικά εσώρουχα, που προσφέρουν μεγάλη υποστήριξη, άρα και αναγκαίο σε εκείνους τους άνδρες οι οποίοι ασχολούνται με τα σπορ και θέλουν όχι μόνο άνεση αλλά και στήριξη.

Προερχόμενο από τα 80’s, είναι το ανδρικό εσώρουχο στο οποίο πρέπει να πείτε ΝΑΙ, όσοι αγαπάτε το vintage στιλ. Επενδύστε στην άνεση και στην στήριξη που σας προσφέρουν τα μπόξερ, ενώ αφήνουν το δέρμα να «αναπνέει» και ξεχωρίστε με το εκκεντρικό σας στιλ…και μέσα από τα ρούχα σας!

Μια online βόλτα στα εσώρουχα TheMoonCat θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν!