Η Ανεξάρτητη Βουλευτής και πρώην Εισαγγελέας Σερρών κ Γιαταγάννα Χρυσούλα Μαρία στα γραφεία της ΟΕΒΕΣΣ

Η Ανεξάρτητη Βουλευτής και πρώην Εισαγγελέας Σερρών κ Γιαταγάννα Χρυσούλα Μαρία στα γραφεία της ΟΕΒΕΣΣ

Γιαταγάνα-ΚοτσαμπάςΤην Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 1200 επισκέφθηκε τα γραφεία της ΟΕΒΕΣΣ η Ανεξάρτητη Βουλευτής και πρώην Εισαγγελέας Σερρών κ Γιαταγάννα Χρυσούλα Μαρία μετά από πρόσκληση που είχε από τον Πρόεδρο της Διοίκησης της ΟΕΒΕΣΣ  κ Κοτσαμπά Σωτήριο.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε την Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των κλάδων που ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒΕΣΣ καθώς και για τις ενέργειες που έχουν γίνει αλλά και για τις δεσμεύσεις που είχαν για την καλύτερη λειτουργία του Τελωνείου χωρίς ωστόσο να υλοποιηθεί καμία και να συνεχίζει να «αιμορραγεί» το εμπόριο στον Ν. Σερρών .

Η κ Γιαταγάνα συνομίλησε με μέλη της Διοίκησης και δεσμεύθηκε να επαναφέρει νέα τροπολογία για την ρύθμιση οφειλών στους ΟΤΑ  αφού οι ρυθμίσεις του  κ. Μιχελακη που έγιναν πρόσφατα δεν εξυπηρετούν τους επαγγελματίες και ουσιαστικά δεν καταργούν τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που ουσιαστικά πολλαπλασιάζουν το ποσό

Για το θέμα του ΟΑΕΕ γνωρίζει τις θέσεις της Ομοσπονδίας και της ΓΣΕΒΕΕ και δεσμεύθηκε ότι θα προτείνει νέο σχέδιο νόμου με βάση τις προτάσεις των επαγγελματιών και των θεσμικών τους οργάνων.

Κατόπιν, συνοδευμένη από τον Πρόεδρο κ Κοτσαμπά και μέλη της Διοίκησης επισκέφθηκαν τα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα του Προμαχώνα  και συναντήθηκε με τον Διευθυντή των   Τελωνείων, το Αστυνομικό Διευθυντή Προμαχώνα και τον Δήμαρχο Σιδηροκάστρου οπού ενημερώθηκε για τα προβλήμετα που τους απασχολούν καθώς και για τις προτάσεις για την επίλυσή τους.