ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ν.Σερρών: «Στήριξη στους πολύτεκνους και στον αγώνα τους για τα αυτονόητα»

Νίκος Σελαλματζίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων ν.Σερρών
Νίκος Σελαλματζίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων ν.Σερρών

Η συντονιστική επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Σερρών ενημερώθηκε χθες για την πρόθεση του προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων Σερρών, Νίκου Σελαλματζίδη, να προχωρήσει από σήμερα το πρωί  σε απεργία πείνας αντιδρώντας στη διακοπή της σύνταξης στην πολύτεκνη μητέρα, στα νέα εισοδηματικά κριτήρια για τα πολυτεκνικά επιδόματα και τα νέα μέτρα φορολόγησης για τους πολυτέκνους. Άμεσα επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κύριο Σελαλματζίδη τον συγχαρήκαμε για τον τίμιο αγώνα του και την έμπρακτη στήριξη του στην ελληνική πολύτεκνη οικογένεια.

 Σήμερα το πρωί ακολούθησε συνάντηση του προέδρου της συντονιστικής μας, κ. Φώτη Γιαννακόπουλου, μαζί του στα γραφεία του συλλόγου όπου ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα των πολυτέκνων στο νομό Σερρών. Τονίσαμε ότι οι  αποφάσεις της τρικομματικής κυβέρνησης απλά αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον σχεδιασμό της για εξαθλίωση της Ελληνικής οικογένειας και σταδιακό αφελληνισμό της χώρας, ειδικά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές όπως η Βόρειος Ελλάδα και η Θράκη.

Θεωρούμε ότι αν δεν στηριχθεί η Ελληνική οικογένεια δεν θα υπάρξει κανένα αύριο για τη χώρα μας. Οι πολύτεκνοι δεν είναι ζητιάνοι για να αντιμετωπίζονται περιστασιακά με έκτακτα επιδόματα και πολιτικές που αλλάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα των δανειστών μας.

Να γνωρίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες ότι θα σταθούμε στον αγώνα δίπλα τους ακόμα κι αν είμαστε το μόνο κίνημα μέχρι στιγμής που θεωρεί καθήκον του να αντιδράσει στην «γενοκτονία» της ελληνικής οικογένειας.