Ανευ «φύλου» συκής η ΝΔ… από Καραμανλικη λαϊκή δεξιά σε Αδωνεια ακροδεξιά

Ανευ «φύλου» συκής η ΝΔ… από Καραμανλικη λαϊκή δεξιά σε Αδωνεια ακροδεξιά

Έχοντας την πίεση από την αδώνεια βαθιά ακροδεξια πτέρυγα και κυρίως την πίεση της Εκκλησίας που έπιασε, κατά πως αποδείχθηκε, τόπο,  η ΝΔ δια του εισηγητή της κ. Νίκου Παναγιωτοπούλου,

Του Στέλιου Ρακιτζή

ανακοίνωσε στην ολομέλεια ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ταυτότητα φύλου, αντιπροτείνοντας παράλληλα την δυνατότητα αλλαγής  από το 15ο έτος στο 18ο.

Ακολουθώντας, χωρίς πολιτικούς ερυθριασμούς, για την απόλυτη υπακοή στις επιταγές μιας σκοταδιστικής αντίληψης της Εκκλησίας, αλλά και στον εκφυλισμένο αδώνειο λαϊκισμό, έκανε λόγο για μια ατελή, προβληματική και επιπόλαια νομοθέτηση με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μεγάλα πραγματικά προβλήματα(!!!), που η επι 40 και πλέον χρόνια κυβερνήσεις της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν είχαν αποπροσανατολισμένο αλλά συσκοτισμένο.

Η πεμπτουσία όμως του βερμπαλισμού και της ξετσίπωτης προπαγάνδας που θύμιζε τον αρχιπραξικοπηματία Γ. Παπαδόπουλο τα χρόνια της ανερμάτιστης όσο και ανιστόρητης λογοδιάρροιας του για Ελλάδα, Έλληνες και Χριστιανούς, ήταν η ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ κ Άδωνι Γεωργιάδη.

Με την χαρακτηριστική τσιριχτή του φωνή, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε:

«Άθεοι είστε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε ως άθεοι για την εκκλησία» φώναξε ως άλλος εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου και όχι της ΝΔ. Σημείωσε δε πως για την εκκλησία «θα μιλάμε εμείς που την σεβόμαστε και την αγαπάμε. Εσείς, δεν έχετε καμία δουλειά με την εκκλησία», αφήνοντας άναυδο ακόμη και το δεξιό ακροατήριο.

Μιλώντας δε ως εκπρόσωπος της ΔΙΣ, μίλησε απόλυτα χυδαία κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως υπάρχει νομοτέλεια στο σύμπαν γιατί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πήγε στην Βραζιλία, η οποία είναι η κατεξοχήν χώρα για τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου !!!.

Προηγουμένως είχε ανακράξει «Ουαί υμίν φαρισαίοι υποκριταί, τα ψηφαλάκια, σας νοιάζουν στην Αριστερά» θέλοντας να δικαιολογήσει την λατρεία του στην συνομωσιολογία επιχειρηματολογώντας, πως η κυβέρνηση έκανε το νομοσχέδιο όσο το δυνατόν πιο αριστερό για να κατευνάσει τους ψηφοφόρους με την επένδυση του Ελληνικού στο εσωκομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για το ρεσιτάλ που έδωσε, συνηγορώντας υπέρ των αναχρονιστικών θέσεων της Εκκλησίας, ήταν πονηρά μοναδικός. Ένας άξιος ηγέτης της ΝΔ που από κόμμα της λαϊκής δεξιάς μετέτρεψε σε ακροδεξιά ατζέντα στην οικονομία, κοινωνία και πολιτική.