Ανήλικη πιάστηκε με 190 χάπια στο επισκεπτήριο των Φυλακών Νιγρίτας

Ανήλικη πιάστηκε με 190 χάπια στο επισκεπτήριο των Φυλακών Νιγρίτας

Ανήλικο κορίτσι βρέθηκε να έχει κρυμμένα στον στηθόδεσμό του 190 χάπια άγνωστης σύνθεσης, το πρωί του περασμένου Σαββάτου (17/3), την ώρα που περνούσε από έλεγχο, στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας.

Η ανήλικη που συνοδευόταν από τη γιαγιά της και τα δύο αδέλφια της είχαν σκοπό να επισκεφτούν τον κρατούμενο πατέρα (γιος) τους.

Την πρόδωσε η αγχωτική συμπεριφορά της

Η περίεργη συμπεριφορά και οι αγχωτικές τους κινήσεις αμέσως έγιναν αντιληπτές από τον φύλακα στην είσοδο και την εξωτερική φρουρό, η οποία και εντόπισε το σακουλάκι με τα χάπια, καθώς είδε να ξεχωρίζουν από την μπλούζα του κοριτσιού, όταν τους είπε να βγάλουν τα μπουφάν τους, αφού πέρασαν τη μαγνητική πύλη ελέγχου.

Η ανήλικη, δήλωσε, πως τα χάπια ήταν για γυναικολογική χρήση και ό,τι της τα είχε δώσει η γιαγιά της να τα φυλάξει και ήταν ξεχασμένα στο στηθόδεσμό της.

Ο Αρχιφύλακας και ο Διοικητής των εξωτερικών φυλάκων, ενημέρωσαν την αστυνομία, άνδρες της οποία έσπευσαν στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας, παρέλαβαν τα χάπια τα οποία εστάλησαν για εξέταση και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

(πηγη ΕΡΤ Σερρών)