Ανήλικοι Μπόνι και Κλάιντ είχαν επιδοθεί σε μπαράζ διαρρήξεων στις Σέρρες – Συνελήφθησαν και οι γονείς

Ανήλικοι Μπόνι και Κλάιντ είχαν επιδοθεί σε μπαράζ διαρρήξεων στις Σέρρες – Συνελήφθησαν και οι γονείς

Η συστηματική και διεξοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη 2 ανηλίκων που δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές από οικίες στις Σέρρες.

Πρόκειται για μία 14χρονη και έναν 16χρονο σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, την Τρίτη (4-4-2017) το πρωί οι προαναφερόμενοι μπήκαν παράνομα σε μονοκατοικία 63χρονης ημεδαπής, όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν.

Τρεις διαρρήξεις και κλοπές αξίας 6.000ευρώ

Εκδόθηκαν αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων οι 2 ανήλικοι εντοπίστηκαν την Τετάρτη (5-4-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών και συνελήφθησαν.

Από την διεξοδική έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι τις προηγούμενες ημέρες διέρρηξαν 2 ακόμη σπίτια στις Σέρρες, απ’ όπου και αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η συνολική αξία των κλοπιμαίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων, ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.

Υπόλογοι και οι γονείς

Επιπλέον την Τετάρτη (5-4-2017) το μεσημέρι συνελήφθη και ο 34χρονος πατέρας της 14χρονης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου πατέρα του 16χρονου, για το ίδιο αδίκημα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.