Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ήρθε, επιτέθηκε, επισκέφθηκε… πέταξε κι έφυγε!… next!

Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ήρθε, επιτέθηκε, επισκέφθηκε… πέταξε κι έφυγε!… next!

Ξεκίνησαν τα γνωστά τουρ… πολιτικής εμψύχωσης των κομμάτων, ενόψει της προεκλογικής περιόδου που έρχεται οσονούπω.

Τον «χορό» άνοιξε για τη ΝΔ, την Παρασκευή 12/10, η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και βουλευτής Β’ Αθηνών.  Το “βήμα” δόθηκε ως «συμμετέχουσα» σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Σερρών, απ’ όπου σε συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ  εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση, ενω κάλεσε  σε  συστράτευση για μια προεκλογική  μάχη που θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία στην εξουσία.

πηγη φωτο: ΕΡΤ Σερρών

Τα γνωστά… «μότο»

Η κυρία Ασημακοπούλου, πιστή στα «μότο» του κόμματος, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την χειρότερη απο την μεταπολίτευση, που πρέπει να φύγει , διότι οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη Ελλάδα, ενώ κατέληξε με το γνωστό: «Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» και… όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε την μάχη για να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, πρόσθεσε, έχουν συγκεκριμένο, συνεκτικό, κοστολογημένο πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα. Με συγκεκριμένες υποσχέσεις για την μείωση της φορολογίας, για μεταρρυθμίσεις, για πιο αποτελεσματικό κράτος, το οποίο θα μας οδηγήσει στο αύριο που αξίζουμε, (σ.σ. χωρίς να αναφερθεί στο … παρόν που κληρονομήσαμε).

Οι επισκέψεις…

Η κυρία Ασημακοπούλου συνοδευόμενη απο βουλευτές και στελέχη της ΝΔ , επισκέφτηκαν την Αντιπεριφέρεια, την Συνεταιριστική Τράπεζα και τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο.

… και η …πτήση

Ενώ το πέρασμά της από τις Σέρρες έκλεισε με επίσκεψη στην Αερολέσχη Σερρών όπου ξεναγήθηκε στους χώρους της Αερολέσχης Σερρών, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της και η κυρία Ασημακοπούλου είχε την εμπειρία της πραγματοποίησης μιας σύντομης πτήση εθισμού με αεροσκάφος της Αερολέσχης Σερρών.

Ο… επόμενος !!! (σ.σ. όλων των κομμάτων εννοείται)

 

Advertisements