Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών την Κυριακή 18/1

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών την Κυριακή 18/1

αγορά-ΜεραρχίαςΣύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών που την υπογράφουν ο Πρόεδρος της κ. Γ.Μπαλίτης και η γενική γραμματέας Κ.Μηλίγκα, αναφέρεται ό,τι: κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015, ομόφωνα αποφασίσθηκε:
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 τα εμπορικά καταστήματα να παραμείνουν ΑΝΟΙΚΤΑ από τις 11:00 έως 17:00 συνεχώς.
Το σκεπτικό της απόφασης είναι ότι η 1η Κυριακή του νέου κύκλου για το έτος 2015 είναι τις πρώτες μέρες λειτουργίας των χειμερινών εκπτώσεων και μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, τα αποτελέσματα της οποίας δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Επίσης ομόφωνα αποφασίσθηκε εάν η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις πρόωρες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εμμένει για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις 7 Κυριακές τότε οι Σερραίοι έμποροι θα αποφασίσουν μεταξύ των δύο επιλογών που θα αποφασίσει έγκαιρα το Διοικητικό Συμβούλιο:
α) Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου τον Μάρτιο 2015
β) Με ερωτηματολόγιο που θα διανεμηθεί πόρτα πόρτα σε περίπου 1500 εμπορικά καταστήματα των Σερρών για το εάν επιθυμούν την λειτουργία των υπολοίπων 5 Κυριακών πλην αυτών των 2 των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όπως καταλήγει η ανακοίνωση: «Πάγια θέση όλων των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και της ΕΣΕΕ είναι η λειτουργία των καταστημάτων μόνο τις 2 αυτές Κυριακές και κατάργηση όλων των άλλων».

Advertisements