Ανοιχτή Εκλογική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης«Σέρρες Ευρωπαϊκή Πόλη»

Ανοιχτή Εκλογική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης«Σέρρες Ευρωπαϊκή Πόλη»
SerEuroPolis Logo-Letters-300dpi PASTEL 03Το Δεκέμβριο του 2010, μια παρέα νέων Σερραίων εκφράσαμε ένα όραμα: να δούμε κάποτε την πόλη μας όπως μέχρι τότε δεν τολμούσαμε ούτε να τη φανταστούμε. Να αλλάξουμε ό,τι μας πληγώνει, ό,τι μας προσβάλλει, ό,τι δε μας αξίζει, με το μόνο τρόπο που αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο: με καινοτόμες προτάσεις, μακρόπνοο σχεδιασμό, όρεξη και δουλειά.
Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική, πέρα από κάθε προσδοκία.
Δυστυχώς, η κρίση άλλαξε τα πάντα. Οι δυσκολίες πολλαπλασιάστηκαν. Οι δυνάμεις περιορίστηκαν. Τα άλλοτε αυτονόητα έγιναν διαρκής αγώνας. Κι εμείς δεν αποτελέσαμε εξαίρεση.
Παρίσης-Όμως, δε λυγίζουμε. Μας γέννησε ένας τόπος που ξέρει να υποφέρει όπως ξέρει να γλεντά, ξέρει να τα καταφέρνει όπως ξέρει και να χάνει, έχει απεριόριστη δύναμη μέσα του και τη βρίσκει όταν κανείς δεν το πιστεύει.
Και ναι, είμαστε πάλι εδώ. Δηλώνουμε παρόντες, έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε τότε.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους Σερραίους που γνωρίζουν ότι ο κόσμος αλλάζει με την προσωπική συμμετοχή και δεν περιμένουν τις «έτοιμες λύσεις», που πιστεύουν στις συνεργασίες και όχι στις διαχωριστικές γραμμές, που επενδύουν στη μεθοδικότητα και τη δουλειά και όχι στις εύκολες υποσχέσεις, να συμμετάσχουν στην ανοιχτή Εκλογική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης«Σέρρες Ευρωπαϊκή Πόλη» την επόμενη Τετάρτη, 23 Απριλίου, στις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο ΕΛΠΙΔΑ RESORT (στην Κοιλάδα), αίθουσα “Σίρις”.
Περιμένουμε τη συμμετοχή Σερραίων από όλους τους πολιτικούς χώρους, με ανοιχτό μυαλό, με ορθάνοιχτες πόρτες, χωρίς αποκλεισμούς.

Ας συναποφασίσουμε όλοι μαζί την πορεία μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και το μέλλον της Δημοτικής Κίνησης.

Σέρρες, 14/04/2014
Ο συντονιστής
Κ. Παρίσσης