Ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο για τη συγκρότηση φορέα διαχείρισης δημοπρατηρίου στηνΠ.Ε. Σερρών

Ο αντιπεριφερειάρχης Ι.Μωϋσιάδης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρ. Μέγκλας
Ο αντιπεριφερειάρχης Ι.Μωϋσιάδης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρ. Μέγκλας

H Περιφερειακή Ενότητα Σερρών προκειμένου να προχωρήσει στη σύσταση φορέα για τη δημιουργία και διαχείριση δημοπρατηρίου αγροτικών προϊόντων, καλεί τους φορείς αγροτών, παραγωγούς, επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα αγροτικά προϊόντα, επενδυτές και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, σε προκαταρκτική συνάντηση την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.00 στην αίθουσα «Κων. Καραμανλής» του Διοικητηρίου, με σκοπό τη συγκρότηση φορέα για την δημιουργία και διαχείριση του δημοπρατηρίου και την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στον υπό σύσταση φορέα.

3 Responses to "Ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο για τη συγκρότηση φορέα διαχείρισης δημοπρατηρίου στηνΠ.Ε. Σερρών"

 1. Νίκος   1 Ιουλίου 2013 at 12:39

  Σκατά ανεξάρτητος είσαι , σου έβαλα ένα σχόλιο που δεν ήταν υβριστικό και το κατάπιες. Σου έθειξα τον αντιπεριφερειαρχη? Γράψε τουλάχιστον δεν δεχόμαστε ανώνυμα σχόλια να σου γράψουμε ΑΦΜ και ταυτότητα.

  • ανεξάρτητος   1 Ιουλίου 2013 at 14:17

   πολύ βιαστικός είσαι… και τι φοβάσαι να πεις την γνώμη σου με ονομα (δεν λες δα και τα απόκρυφα της Σιών); Γι’αυτό πάμε κατα διαόλου με τις συμπεριφορές… ασπάλακων
   Χρήστος Πλακιάς
   διαχειριστής

 2. Νίκος   1 Ιουλίου 2013 at 07:42

  Να κάνουν δημοπρατήριο αγοράς φαρμάκων , πετρελαίου , γεωργικών μηχανημάτων κλπ για να πέσουν τα κοστολόγια και να παράγουμε φθηνά και ποιοτικά αγροτικά προιόντα, και όχι δημοπρατήριο πώλησης προιόντων . Τα γεωργικά προιόντα δεν πρέπει να θεωρούνται είδος προς “σκότωμα” ή συλλεκτικότητας . Θεωρώ πως θα είναι απλά ακόμα ένας φορέας μόνο για να λένε ορίστε εμείς το κάναμε εσείς τώρα κόψτε το λαιμό σας.