Αντιπτέριση: Τρία χρυσά μετάλλια έφερε στις Σέρρες η Γραμματούλα Σωτηρίου

Αντιπτέριση: Τρία χρυσά μετάλλια έφερε στις Σέρρες η Γραμματούλα Σωτηρίου
Μπαντμιγκτον-Σωτηριου_Γραμματούλα-ΚυπροςΜετά την 2η Βαλκανική νίκη στην ηλικία της  το καλοκαίρι, η Σωτηρίου Γραμματούλα συμμετείχε με τα χρώματα της εθνικής στο διεθνές τουρνουά νέων που διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος  Λευκωσίας.
Η κορυφαία αθλήτρια του ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ και της Ελληνικής αποστολήςΓραμματούλα Σωτηρίου πέτυχε το 3 στα 3 στην κατηγορία U13. Δηλαδή στο απλό , διπλό και μικτό .
Μπαντμιγκτον-Σωτηριου_Γραμματούλα-01
Προετοιμαζόμενη για το μεγάλο στόχο που είναι το Πανευρωπαϊκό Badminton για ηλικίες έως 15 ετών του 2016 στο Καζάν της Ρωσίας προπονείται με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Καντζόγλου Αλέξανδρο. Οι διακρίσεις αυτές είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς σε ένα πάρα πολύ δύσκολο περιβάλλον. Όπως δήλωσε ο προπονητής της «ο χρόνος είναι λίγος δεδομένων των δυσκολιών στην προπονητική διαδικασία(ανεπαρκή γήπεδα , σχολικές υποχρεώσεις) . Οι αντίπαλοί μας είναι μόνιμα σε αθλητικά σχολεία με εγκαταστάσεις και παροχές που για εμάς είναι ανέφικτα προς το παρόν.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ελπίζουμε πάντα στην βοήθεια από την πλευρά των τοπικών αρχών για την δημιουργία του κατάλληλου προπονητικού περιβάλλοντος».