Απαλλαχθείτε από τον εφιάλτη της ακμής – Χρήσιμα tips

Απαλλαχθείτε από τον εφιάλτη της ακμής  – Χρήσιμα tips

Το μόνο καλό νέο που έχουμε στην περίπτωση της ακμής, είναι ότι έρχεται το καλοκαίρι και τα ενοχλητικά σημάδια του προσώπου εξασθενούν στο μεγαλύτερο μέρος τους. Κατά τα άλλα είναι πολύ βασικό να βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για να αντιμετωπίσετε αυτήν την πολυπαραγοντική νόσο, η οποία σας έχει αλλοιώσει την προσωπική σας εικόνα και εξωτερική εμφάνιση.

Μερικά απλά tips για τη θεραπεία ακμής :

  1. Φροντίστε το πρόσωπό σας. Είναι πολύ βασικό να προμηθεύεστε πάντα δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν κατά πολύ την ένταση των σημαδιών. Μην αμελείτε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας καθημερινά και να χρησιμοποιείτε αντιηλιακή κρέμα το καλοκαίρι.
  2. Διατροφή και κακές συνήθειες. Ως γνωστόν τα τυροκομικά προϊόντα, οι τηγανιτές πατάτες και οι σοκολάτες επιδεινώνουν την ακμή. Παράλληλα το κάπνισμα ενισχύει τις αρνητικές συνέπειες στην ακμή.
  3. Αφήστε την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει. Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, είναι πολύ σημαντικό να μην επιβαρύνετε το δέρμα σας με make-up και προϊόντα που φράζουν τους πόρους, τα οποία δεν αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνεύσει.

Ρωτήστε τους ειδικούς!

Η απάντηση της επιστήμης από δερματολόγους είναι πολύ σημαντική, έτσι ώστε να γνωρίζετε εξατομικευμένα τους λόγους που σας οδήγησαν στην ακμή αλλά να βρείτε και όλες τις θεραπείες ακμής που μπορούν να σας απαλλάξουν οριστικά από τα σημάδια.

Μία από τις κορυφαίες θεραπείες για την καταπολέμηση της, είναι το Laser. Εφαρμόζεται παγκοσμίως και έχει σώσει πολλούς εφήβους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία που μπορεί να τους επανεμφανίστηκε το πρόβλημα.

Γιατί θεραπεία Laser;

  1. Μειώνεται αισθητά η λιπαρότητα
  2. Δεν αφήνει ουλές και σημάδια
  3. Βελτιώνει την ποιότητα του δέρματός σας

Ζητήστε μία Δωρεάν Ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό του κέντρου Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας, εδώ .