Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑΣ Θ. Αραμπατζή στον Π. Κοτρώνη: «Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις, κακό είναι να μην ρωτάς»

Αραμπατζής ΘεόδωροςΕπιστολή απάντηση μας απέστειλε η ΔΕΥΑΣ σχετικά με το άρθρο του Π.Κοτρώνη: “Απανωτά χαστούκια στον Πέτρο Αγγελίδη”
Το καλό ορίζεται σε σχέση με το κακό.
Ο κ. Π. Κοτρώνης στην προσπάθειά του να περάσει στο εκλογικό σώμα την εικόνα του έντιμου, ειλικρινή, νομοταγή πολιτευτή δεν διστάζει να φτιάχνει το πορτρέτο του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη με τα πιο μελανά χρώματα.
Πολύ απλά απευθύνεται στους συνδημότες μας λέγοντας τους: Κοιτάξτε πόσο κακός είναι αυτός (ψεύτης, αναξιόπιστος πολιτικάντης) για να δείτε πόσο καλός είμαι εγώ (άσπιλος, αμόλυντος, άμωμος). Ψηφίστε με!
Αυτό έπραξε και στο τελευταίο πόνημα του προς τα ΜΜΕ της 27-3-2014 όπου η μπάλα πήρε και τη ΔΕΥΑΣ ως κομμάτι της Δημοτικής Αρχής, την οποία κατηγορεί αδίκως για αδιαφάνεια, ρουσφέτια, για παράβαση κάθε νομιμότητας σε δύο προμήθειες της Επιχείρησης: 1)Τηλεφωνικό Κέντρο και 2) Σύστημα συναγερμού και βιντεολήψης.
Κ. Κοτρώνη δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις, κακό είναι να μην ρωτάς.
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι τόσο για την προμήθεια του τηλεφωνικού κέντρου της ΔΕΥΑΣ στη νέα της έδρα, όσο και για την προμήθεια του συστήματος συναγερμού και βιντεολήψης χώρου ταμείων για την ασφάλεια των συναλλαγών τηρήθηκε απολύτως η νομιμότητα. Οι προμήθειες έγιναν σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών ΟΤΑ) με απευθείας ανάθεση (λόγω ποσού). Μετά από έρευνα αγοράς ανατέθηκε η προμήθεια στον ανάδοχο που προσέφερε τη χαμηλότερη τιμή.
Οι σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ ελέγχθηκαν για τη νομιμότητά τους από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και επικυρώθηκαν διότι βρέθηκαν νόμιμες.
Οι αποφάσεις που επικαλείσθε  κ. Κοτρώνη αφορούσαν τυπικά διαδικαστικά θέματα τα οποία αποκαταστάθηκαν αμέσως.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών
Αραμπατζής Θεόδωρος