ΑΠΕΡΓΙΑ 30/5: Κλειστά τα Εμπορικά καταστήματα των Σερρών την ώρα της πορείας

ΑΠΕΡΓΙΑ 30/5: Κλειστά τα Εμπορικά καταστήματα των Σερρών την ώρα της πορείας

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους άνεργους, για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία, αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, απευθυναν τόσο το Εργατικό Κέντρο Σερρών, όσο και το ΠΑΜΕ, που θα διοργανώσουν για μια ακόμη φορά δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις και πορείες.

Το Εργατικό Κέντρο μπροστά από το κτίριο όπου στεγάζεται (Θεσσαλονίκης & Μεραρχίας) το ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ελευθερίας με κοινή ώρα 11.00 π.μ.

Κλειστά τα Εμπορικά την ώρα της πορείας

Ο Εμπορικός  Σύλλογος Ν. Σερρών ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην Πανεθνική Απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 30 Μαΐου και προτείνει το κλείσιμο των καταστημάτων ΜΟΝΟ την ώρα της πορείας.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά:

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρόν στην πορεία που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 30 Μαΐου  στις 11:00πμ  το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.

Συμμέτεχουν στην απεργία

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδομικών συμμετέχει στην 24ωρη γενική απεργία , ενώ Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

Τη συμμετοχή της στην απεργία αποφάσισε και η ΟΛΜΕ. Οι καθηγητές ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 30 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία στα Γενικά Λύκεια και τα ΕΠΑΛ θα διεξάγονται ενδοσχολικές εξετάσεις.

Ανακοίνωση για τη συμμετοχή στην απεργία εξέδωσε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία καλέι τους Δημοτικούς υπαλλήλους να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις και πορείες που διοργανώνονται σε όλη τη χώρα.

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air αύριο την Τετάρτη 30 Μαΐου, λόγω της στάσης εργασίας (10:00 – 13:00) των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας , ανακοίνωσε η AEGEAN.

Συγκεκριμένα ακυρώνονται έξι σκέλη πτήσεων και τροποποιούνται οι ώρες αναχώρησης σε 50 σκέλη πτήσεων.

Ακυρώνονται οι πτήσεις της AEGEAN Α3 990 Αθήνα –Κωνσταντινούπολη , Α3 991 Κωνσταντινούπολη –Αθήνα, Α3 980 Αθήνα –Σόφια και Α3 981 Σόφια – Αθήνα.
Ακυρώνονται οι πτήσεις της OLYMPIC AIR, ΟΑ 110 Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ΟΑ 111 Θεσσαλονίκη –Αθήνα.

Οι τροποποιήσεις των ωρών αναχώρησης σε 50 σκέλη πτήσεων, της AEGEAN και της OLYMPIC AIR, αναλυτικά στον πίνακα που επισυνάπτεται.