Απεβίωσε η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Ζαπάρα

Απεβίωσε η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Ζαπάρα

Το πρωί της Τετάρτης 31/8/2016 έχασε τη μάχη με τη ζωή η Μαίρη Ζαπάρα. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα υγείας. Η Μαίρη Ζαπάρα πρόσφερε στα κοινά της πόλης των Σερρών, συμμετέχοντας ενεργά στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος Σερρών το 1986 επί θητείας Ανδρέα Ανδρέου. Επι θητείας Γιάννη Βλάχου, από το 1995 έως το 1998, διετέλεσε πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών αλλά και αντιδήμαρχος Οικονομικών. Δραστήρια γυναίκα ανέπτυξε δράση στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ενώ ενεργή συμμετοχή είχε και στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών.

Η ΟΕΒΕΣ Σερρών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκλιπούσα:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ..Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια της Μαρίας Ζαπάρα.
Δεν υπάρχουν λόγια για να συμπαρασταθεί κανείς στην οικογένειά της , μπορούμε όμως να πούμε ως Σερραίοι πολίτες ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά της στα κοινά και ιδιαίτερα στον Δήμο Σερραίων καθότι η πορεία της αποτέλεσε διαχρονικό παράδειγμα!!!
Θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της κο Νικόλαο Ζαπάρα ( πρώην Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ), στα παιδιά της και σε όλη την οικογένεια της.
Σε ένδειξη πένθους η Ομοσπονδία μας αντί στεφάνου καταθέτει οικονομική ενίσχυση στα ΚΑΑΜΕΑ Σερρών και αναστέλλει όλες τις δραστηριότητές της για την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                     Ο Γ. Γραμματέας
Σωτήρης Κοτσαμπάς                 Χρήστος Μαυρομιχάλης

Την Πέμπτη 1/9 και ώρα 11.30π.μ. στη εκκλησία Αγίου Δημητρίου εψάλει η εξόδιος ακολουθία.

Τα συλλυπητήρια της εφημερίδας μας στους οικείους της.