Απίθανες προσφορές στα καρότσια και πορτ μπεμπέ από Δήμας bebe

Απίθανες προσφορές στα καρότσια και πορτ μπεμπέ από Δήμας bebe

Τα πορτ μπεμπέ και τα καρότσια είναι απαραίτητα στους νέους γονείς, αφού αποτελούν ένα βολικό και άνετο κρεβατάκι για το μωρό, στο οποίο μπορείτε να το μεταφέρετε παντού, χωρίς να ενοχληθεί ή να ξυπνήσει και ειδικά τα πορτ μπεμπέ μπορούν να συνδεθούν με το καρότσι ή με το αυτοκίνητο, ενώ συνήθως συνοδεύονται και από ειδικό stand ώστε να γίνει μεταφορικό μέσο αλλά και κρεβάτι όπου κι αν βρίσκεστε.

Πώς όμως μπορείτε οι νέοι γονείς να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή σε πορτ μπεμπέ και καρότσια για το μωρό σας ώστε να είναι αποτελεσματικό, ανθεκτικό αλλά και οικονομικό; Η λύση είναι απλή. Εμπιστευθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα βρεφικών ειδών Δήμας bebe και βρείτε τα κορυφαία επώνυμα πορτ μπεμπέ και καρότσια σε απίθανες προσφορές που θα σας ενθουσιάσουν και θα καλύψουν κάθε ανάγκη δική σας ή του μωρού σας.

Από την μεγάλη ποικιλία σε πορτ μπεμπέ και παιδικά καρότσια που βρήκαμε στο Δήμας bebe ξεχωρίσαμε τρία που διατίθενται σε μοναδικές προσφορές και είναι προσιτά για τους νέους γονείς

Το Portbebe baby giraffe σχ31 New Baby  ιδανικό για νεογέννητα μωράκια, με μαλακή επένδυση και άνετο κράτημα για να το έχετε παντού μαζί σας. Βρείτε το σε μοναδική προσφορά 10% κάτω του κόστους.
Το Graco Καρότσι Evo Sand 05-1001125-02  με ελαφρύ και ανθεκτικό σκελετό αλουμινίου που απορροφά τους κραδασμούς, αναστρέψιμο κάθισμα και εύκολο κλείσιμο με το ένα χέρι. Θα το βρείτε σε μοναδική προσφορά 50€ κάτω του κόστους.


Το σύστημα Πρόσδεσης Port Bebe στο Αυτοκίνητο Kit Auto  περιλαμβάνει ειδικό μαξιλαράκι για το κεφάλι του μωρού, ζώνες και στρωματάκι για να ασφαλίσει το μωρό μέσα στο πορτ μπεμπε και ζώνες που προσαρμόζονται σε αυτές του αυτοκινήτου, για μέγιστη ασφάλεια και σταθερότητα. Βρείτε το σε απίθανη προσφορά 10% κάτω του κόστους.


Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Δήμας bebe και προλάβετε όλες τις απίθανες προσφορές σε καρότσια και πορτ μπεμπέ αλλά και ότι άλλο χρειάζεστε για το μωρό σας.