Από τη Δευτέρα 17/2/2014 η ΔΕΥΑΣ στη Βενιζέλου 139

ΔΕΥΑΣ νεο κτιριο«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους Σερραίους Δημότες ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το πρωί η ΔΕΥΑ Σερρών θα τους υποδέχεται στη νέα της στέγη, στο κτήριο του πρώην ορφανοτροφείου θήλεων, Βενιζέλου 139, το οποίο μόλις ανακαινίσαμε με χρήματα από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ».

Την ανακοίνωση έκανε με έκδηλη τη χαρά και την ικανοποίηση, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Επιχείρησης κ. Θεόδωρος Αραμπατζής σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Υπηρεσίας.

Ο κ. Αραμπατζής υπογράμμισε ότι «η ΔΕΥΑΣ χρειαζόταν επειγόντως μια στέγη που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της, στη δυναμική και την προοπτική της. Χρειαζόμασταν χώρους για να δεχόμαστε τους συνδημότες και τους συνεργάτες με αξιοπρέπεια για να εγκαταστήσουμε ένα χημείο επιφανειακών και υπόγειων υδάτων.

Από την άλλη, μην ξεχνάμε ότι από  1/1/2011 η ΔΕΥΑΣ διεύρυνε τον κύκλο εργασιών της στα όρια του νέου μεγάλου δήμου Σερρών αλλά και βόρεια των συνόρων μας. Υπενθυμίζω ότι με την πρώτη ευκαιρία η επιχείρηση σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί και σε άλλους τομείς με συναφές αντικείμενο. Είναι λοιπόν προφανές ότι η ΔΕΥΑΣ όφειλε να έχει μια έδρα αξιοπρεπή, λειτουργική στο επίπεδο των στόχων και της εικόνας της» τόνισε ο Πρόεδρος, ο όποιος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σημαντικά οφέλη της μετακόμισης για την πόλη και τους κατοίκους της.

Το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΣ παραμένει το ίδιο.