Από τις Σέρρες τα μπισκότα Μπαράτ κατακτούν την Κύπρο

Από τις Σέρρες τα μπισκότα Μπαράτ κατακτούν την Κύπρο

μπαρατ-2015-05-22_105012Την αποκλειστική αντιπροσωπεία των μπισκότων Μπαράτ από τις Σέρρες εξασφάλισε το Αρτοποιείο Κωνσταντινίδη στα ΛατσιάΠρόκειται για χειροποίητα μπισκότα, πολύ γνωστά στην Ελλάδα, τα οποία ανέλαβε να διαθέσει και στην Κύπρο. Η συμφωνία θα υπογραφεί κι επισήμως μέχρι το τέλος του μήνα. Ήδη, σύμφωνα με τον διευθυντή Μαρίνο Κωνσταντινίδη, η εταιρεία προχώρησε στη διάθεσή τους σε άλλους φούρνους και ζαχαροπλαστεία. «Στο παρόν στάδιο προμηθεύουμε κάποια καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό, ενώ ευελπιστούμε ότι σύντομα θα προμηθεύουμε τα Μπαράτ παγκύπρια», σημείωσε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Επιπλέον, το Αρτοποιείο Κωνσταντινίδη βλέποντας ότι το καταναλωτικό κοινό ευαισθητοποιείται πλέον περισσότερο σε θέματα υγιεινής διατροφής, προχώρησε, πριν από τρεις μήνες, στη δημιουργία και διάθεση γλυκών και μπισκότων με στέβια, τα οποία βρήκαν πολύ θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.

Η εταιρεία

Tο έτος 1993 ο Χρήστος Κοράκης αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση, δημιουργώντας ομώνυμη εταιρία με την επωνυμία Χρήστος Κοράκης, που είχε ιδρύσει ο Νικόλαος Κοράκης το 1979.

Ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τύπων άρτου και αρτοσκευασμάτων δημιουργώντας παράλληλα δίκτυο διανομής προϊόντων με ιδιόκτητα μέσα.

Το έτος 1997, ξεκινάει η παραγωγή και η επιτυχημένη πορεία του μπισκότου Μπαράτ.

Ταυτόχρονα επεκτείνει την παραγωγή σε παραδοσιακά αρτοσκευάσματα και αναπτύσσει το δίκτυο διανομής προϊόντων με βασικό προϊόν το κουλούρι Μπαράτ.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των ποιοτικών προϊόντων μας, το έτος 1998 ιδρύεται η εταιρεία «ΚΟΡΑΚΗ NIK. ΑΦΟΙ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΑΡΚΟ». Στόχος της εταιρείας η εξειδίκευση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας μπισκότων και κουλουριών και διανομή αυτών σε τέσσερεις νομούς (Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Δράμα και Κιλκίς) με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλα δίκτυα διανομής με επιλογή υπεύθυνων συνεργατών.

Το έτος 2010 η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας, μας ώθησε στην ίδρυση της εταιρείας «ΜΠΑΡΑΤ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρείας Αρτοποιείας και Ζαχαροπλαστικής» με διακριτικό τίτλο «ΜΠΑΡΑΤ Μ.Α.Ε.Β.Ε.», η οποία ως κύριο στόχο έχει την εμπορία και διακίνηση των προϊόντων της εταιρείας «ΑΡΚΟ» αλλά και επιλεγμένων παραγωγών, καθώς επίσης και στην παραγωγή – εμπορία ξηρών καρπών.