Από τις Σέρρες ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα για την ευρωβουλή ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Ψωμιάδης-Σέρρες-01Από τις Σέρρες τη Μ.Τρίτη (15/4) ξεκίνησε ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης τις προεκλογικές του περιοδείες ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν οι εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών όπου αφού μίλησε για την ανάγκη να μη σιωπήσει η φωνή της γιατί «υπηρετεί εθνικούς στόχους σε παραμεθόριους νομούς όπως οι Σέρρες», συνεχάρη δημοσιογράφους και τεχνικό προσωπικό για τη δουλειά που έχουν κάνει όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα.

<

p style=”text-align: left;”>Ψωμιάδης-Σέρρες-01 Ψωμιάδης_Λαϊκή ΣερρέςΑκολούθως παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου τόνισε ότι μπήκε μπροστά προκειμένου να πετύχει την ενότητα της κεντροδεξιάς. Απαντώντας σε ερώτηση για τη συνεργασία του με τους κυρίους Β. Πολύδωρα, Χρ. Ζώη και Ν. Νικολόπουλο επανέλαβε πως «εμείς παραμένουμε στη γραμμή της ευθύνης, εκφράζουμε την αυθεντική, λαϊκή, πατριωτική κεντροδεξιά», ενώ εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., τόνισε για ακόμη μια φορά οτι στο ευρωκοινοβούλιο απαιτούνται πατριωτικές φωνές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι κομπάρσος των εξελίξεων. Τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε στις Βρυξέλλες, μάχη που δεν μπορεί να γίνει με νεροπίστολα».

Ερωτηθείς για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. σχολίασε: «Θα μας κρίνει όλους ο λαός, τον κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και η Θύρα 4».Τέλος, ερωτηθείς για το πολιτικό του μέλλον απάντησε πως θα πάει σπίτι του μόνο όταν το αποφασίσει ο λαός.

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης επισκέφθηκε το παζάρι των Σερρών όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο του εγχείρημα.  

Advertisements