Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση απο το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των στρατοπέδων (video)

Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση απο το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των στρατοπέδων (video)

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε απο το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14/12 στην αίθουσα Κ.Καραμανλής του Διοικητηρίου.

Η αντιπολίτευση θεώρησε εμπαιγμό την τοποθέτηση συζήτησης του θέματος για τα στρατόπεδα της πόλης των Σερρών ως τελευταίο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Σε δηλώσεις τους οι επικεφαλείς των παρατάξεων μίλησαν για προσβολή, από τη Δημοτική αρχή, προς την αντιπολίτευση καθώς το θέμα τέθηκε από αυτή. Επίσης μίλησαν και για προσπάθεια υποβάθμισης ενός θέματος που αφορά το μέλλον του Δήμου Σερρών.

(σ.σ. να θυμίσουμε πως το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας με πρόσφατο έγγραφό του προς το Δήμο Σερρών ουσιαστικά αναίρεσε τη συμφωνία που είχε κάνει με το Δήμο Σερρών για τα στρατόπεδα)

Η δικαιολογία της δημοτικής αρχής

Από τη πλευρά της η Δημοτική αρχή δια στόματος του αντιδημάρχου κ. Μυστακίδη, δικαιολογήθηκε ότι έβαλε το θέμα τελευταίο γιατί θεώρησε τα προηγούμενα θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα, τα οποία θα τελείωναν γρήγορα και θα έμενε χρόνος για τη συζήτηση του θέματος των στρατοπέδων που τέθηκε από την αντιπολίτευση.

Ενημέρωση σε… ξενοδοχείο από την αντιπολίτευση

Η αντιπολίτευση, αφού δεν μπόρεσε να εκφράσει τις απόψεις της στο δημοτικό συμβούλιο, οργάνωσε συνέντευξη τύπου-ενημέρωση για το θέμα σήμερα Πέμπτη 15/12 το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου Elpida resort.

το βίντεο είναι απο το σταθμό ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ (epiloges.tv)

Advertisements