Αποδεκατισμένος ο Εθνικός Γαζώρου στην Λαμία

Αποδεκατισμένος ο Εθνικός Γαζώρου στην Λαμία

κοκοτοβιτς-Εθνικος Γαζώρου-2015Αποδεκατισμένος θα μεταβεί ο Εθνικός, στην Λαμία για τον αγώνα ποδοσφαίρου της Κυριακής (15/2) κόντρα στην τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League.
Η ομάδα των Σερρών ταξίδεψε στην Λαμία, μόλις με δεκαπέντε ποδοσφαιριστές.
Εννέα είναι οι απουσίες για τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον ανέτοιμο Μερεσιώτη, τους τραυματίες Τσουβαλτσίδη και Κωνσταντινίδη. Εκτός αποστολής έμεινε και το Παπαϊωάννου λόγω ίωσης. Στις Σέρρες έμειναν οι τιμωρημένοι Μπλέντι, Τσιλούλη, Νικολίτσα, Κουκόλη και Σαββίδης.
Η 15μελής αποστολή αποτελειται από τους Κραβαρίτη, Γούπο, Παναγιωτίδη, Δέντσα, Χατζηδημητρίου, Ελευθεριάδη, Κρεββατά, Μαρίνου, Κρουσταλέλη, Κορνελάτο, Δούμτσιο, Λαζαρίδη, Κοντσίδη, Αγγελίδη και Κωφοκώτσιο.

Μόνο νίκη ζητά η Λαμία
Χωρίς κανένα απρόοπτο, ολοκληρώθηκε, η προετοιμασία της Λαμίας, με τους γηπεδούχους να δηλώνουν ότι: θέλουν την νίκη απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας . Κάθε άλλο αποτέλεσμα το θεωρούν αποτυχία.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης, δεν συμπεριέλαβε τους τους τραυματίες Βασιλόγιαννη, Γκελή και τον τιμωρημένο Κακαρά .
Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή του έμπειρου τεχνικού είναι οι εξής: Αρκούδας, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Γκούρμα, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος, Καμαρά, Κόμνος, Πίντο , Νεόφωτος, Μουμίν, Νηκλιτσιώτης, Πέρεθ, Σωτηράκος, Ρεπετσάς, Φατιόν, Χαϊκάλης και Γιενκά