Αποδοκίμασαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στα Κερδύλλια (video)

Αποδοκίμασαν τον Άδωνι Γεωργιάδη στα Κερδύλλια (video)

Τις έντονες αποδοκιμασίες μελών του πολιτικού φορέα “ΣΠΙΘΑΣ Θεσσαλονίκης”, δέχτηκε ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργίαδης στα Κερδύλλια Σερρών.

Τα μέλη του πολιτικού φορέα συνάντησαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την εκδήλωση για την  74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, το Σάββατο (17/10) στο καφενείο του χωριού. Εκεί συνομίλησαν σε έντονο ύφος και στη συνέχεια τον αποδοκίμασαν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΣΠΙΘΑΣ Θεσσαλονίκης για το συμβάν:

“Η Σπίθα Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε στην 74η επέτειο του ολοκαυτώματος των Κερδυλλίων, προκειμένου να τιμήσει την μνήμη των διακοσίων πενήντα,  αδίκως εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς. Δυστυχώς στην εκδήλωση, συναντήσαμε και σύγχρονους Εφιάλτες, συνεργάτες των Γερμανών που αντί να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό, έχουν γίνει η φωνή των οικονομικών εισβολέων μέσα στη Βουλή!

Στο καφενείο του χωριού, ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, υποψήφιο αρχηγό της Ν.Δ.

Σε ερώτησή μας για το τί ακριβώς ήρθε να κάνει στα ιερά χώματα των Κερδυλλίων, αφού δηλώνει εδώ και χρόνια ότι οι ¨Γερμανοί είναι φίλοι μας¨, απάντησε κυνικά λέγοντας ότι Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!! Θέλετε να φύγουμε? μας ρώτησε εκβιαστικά.

Απαντήσαμε λέγοντάς του ότι θα είναι καλύτερα να φύγει η Γερμανία, γιατί αυτοί δεν συμπεριφέρονται ως Ευρωπαίοι, αφού καταστρέφουν για τρίτη φορά τους λαούς της Ευρώπης!

Για να γλυτώσει, μη έχοντας απαντήσεις, έριξε τις ευθύνες στο Σύριζα. Φυσικά, του είπαμε ότι τους θεωρούμε όλους (το κομματικό σύστημα) ίδιους, από τη στιγμή που συνδιαλέγονται με τον κατακτητή. Ο κόσμος που παρακολουθούσε τον διαξιφισμό αντέδρασε έντονα και τον αποδοκίμασε, υπενθυμίζοντας του,  τις χιλιάδες των συμπολιτών μας που αυτοκτόνησαν στον βωμό των Μνημονίων που ο ίδιος, ανερυθρίαστα, υπέγραφε!”