Αποφασισμένος για την υποψηφιότητα του εμφανίστηκε στις Σέρρες ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε χαρακτηριστικά: «Αντάρτης δεν είναι ποτέ ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης, ούτε οι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι»
Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε χαρακτηριστικά: «Αντάρτης δεν είναι ποτέ ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης, ούτε οι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι»

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αγνοώντας τις όποιες αποφάσεις της Συγγρού και την επιλογή της στο πρόσωπο του Γιάννη Ιωαννίδη να διεκδικήσει ως … χρησμένος τον θώκο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Την θέση του να διεκδικήσει αξίωμα του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας  με ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό συνδυασμό επανέλαβε το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου απο τις Σέρρες στα τοπικά ΜΜΕ λίγη ώρα πριν αποχωρήσει από την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιττας του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών και της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Σερρών.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας λίγα λεπτά νωρίτερα στον χαιρετισμό του λιτά ανέφερε ότι ήταν εξαιρετική τιμή για τον ίδιο που είχε το τιμόνι της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, και θα είναι εξαιρετική τιμή να είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια Περιφερειάρχης της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε χαρακτηριστικά: «Αντάρτης δεν είναι ποτέ ο εν ενεργεία Περιφερειάρχης, ούτε οι εν ενεργεία Περιφερειακοί Σύμβουλοι» ενώ επανέλαβε ότι δεν κρατά κακία σε κανέναν.

Προανήγγειλε δε, ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μέσα στην  εβδομάδα και κάλεσε όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας από όπου και αν προέρχονται χωρίς κομματικές παρωπίδες να στηρίξουν τον  συνδυασμό του στις  Περιφερειακές εκλογές τον Μαϊο του 2014.
Η πρόταση του συνδυασμού του όπως εξήγησε έχει και έργο να επιδείξει, έχει και πρόγραμμα άλλα κυρίως έχει συγκεκριμένο σχέδιο για την Μακεδονία.