«Απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού σε ασυναγώνιστες τιμές»

Η καθαριότητα του σπιτιού αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου είναι υψίστης σημασίας για την καλή διαβίωση της οικογένειας σας αλλά και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Γι’ αυτό τα απορρυπαντικά και τα προϊόντα καθαρισμού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα και ειδικά αν συνδυάζονται με ασυναγώνιστες τιμές, τότε είναι σίγουρα η πρώτη σας επιλογή για την υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα FM Supplies θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα απορρυπαντικά χονδρικής και άλλα προϊόντα καθαρισμού σε μοναδικές προσφορές και εξαιρετικά χαμηλές τιμές για κάθε ανάγκη του χώρου σας.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε 3 προϊόντα της FM Supplies που ξεχωρίσαμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα και προτιμούν οι περισσότερες νοικοκυρές.

Το παραδοσιακό

Οι ιταλικής κατασκευής ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων SVELTO είναι ένα προϊόν που για χρόνια χρησιμοποιούν πολλά νοικοκυριά και αποτελεί ακόμα και σήμερα top επιλογή καθαριότητας. Με απίθανο άρωμα λεμονιού, κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 40 ταμπλέτες, ειδικής σύνθεσης ώστε να σέβονται τον μηχανισμό του πλυντηρίου και να μην δημιουργούν άλατα, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν τη φθορά του γυαλιού των ποτηριών και των σκευών και είναι κατάλληλες για όλες τις σκληρότητες νερού. Θα το βρείτε στην κατηγορία με τα απορρυπαντικά του FMS σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή που σας συμφέρει.

Το αστραφτερό

Για σκεύη κουζίνας που λάμπουν από καθαριότητα, οι νοικοκυρές που ξέρουν από προϊόντα καθαρισμού, επιλέγουν το λαμπρυντικό Calgonit Finish Λεμόνι σε συσκευασία των 400 ml και σε μοναδική τιμή! Η ειδική σύνθεση του εξαφανίζει λεκέδες από πιάτα και ποτήρια και διατηρεί τα σκεύη σας καθαρά, ενώ είναι ιδανικό για μέτρια και σκληρά νερά.

Το ευωδιαστό

Αν θέλετε όλα τα ρούχα και τα λευκά είδη σας να ευωδιάζουν φρεσκάδα τότε το εκπληκτικό μαλακτικό ρούχων Cajoline Morning Fresh σε εξαιρετικά συμφέρουσα XXL συσκευασία και ασυναγώνιστη τιμή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η ειδική σύνθεση του μειώνει το μπέρδεμα των ινών, προστατεύοντας τα ρούχα και τα λευκά είδη από τον σχηματισμό κόμπων και γι’ αυτό άλλωστε είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα καθαρισμού παγκοσμίως.

Βρείτε ακόμα περισσότερα προϊόντα καθαρισμού και απορρυπαντικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα FM Supplies  και κάντε τις πιο συμφέρουσες επιλογές για το χώρο σας.