Αποστολίδης Αντώνης και Κοπίλης Ανέστης: Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό με . . .«ταλέντα» που έγιναν άντρες!

Αποστολίδης Αντώνης και Κοπίλης Ανέστης: Ανανεώσεων συνέχεια στον Πανσερραϊκό με . . .«ταλέντα» που έγιναν άντρες!

Τα «λιοντάρια» συνεχίζουν τις ανανεώσεις  συνεργασίας με αθλητές που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσαν τον ισχυρό κορμό της ομάδας, όπως έκρινε το προπονητικό επιτελείο και εισηγήθηκε στη διοίκηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός:

Σειρά πήραν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές Αντώνης Αποστολίδης και Ανέστης Κοπίλης, οι οποίοι μετά τις περσινές τους εμφανίσεις υπολογίζονται πλέον ως βασικά στελέχη των «κόκκινων». Άλλωστε, πρωταρχικός στόχος του Πανσερραϊκού Κρι Κρι είναι η ανάδειξη Σερραίων καλαθοσφαιριστών με αυθεντικό ταλέντο, γι’ αυτό και καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δίνονται πραγματικές ευκαιρίες σε όσους αθλητές που δουλεύουν με συνέπεια και υπομονή μέσα στο γήπεδο.

Ο Αντώνης (ύψος 1.93 μέτρα, power forward) και ο Ανέστης (ύψος 1.84 μέτρα, playmaker), αμφότεροι γεννημένοι το 2001, δεν πρωταγωνίστησαν μόνο με την Εφηβική Ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, η οποία, κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις Σερραϊκές, έφτασε έως τον ημιτελικό του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά πραγματοποίησαν και είκοσι περίπου συμμετοχές ο καθένας με την Αντρική Ομάδα!

Μάλιστα, στον κρισιμότερο αγώνα μπαράζ απέναντι στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής, προσπάθησαν -με συγκλονιστική εμφάνιση- «να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά»! 

Η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός καταλήγει:

“Η μεγάλη «οικογένεια» του Πανσερραϊκού αγκαλιάζει και επιβραβεύει πάντοτε τα παιδιά που -με το σπαθί τους- γίνονται άντρες! Σας ευχόμαστε, με υγεία και δύναμη, την επίτευξη όλων των στόχων σας!”