Αποθέωση Καραμανλή κατά τη συνάντησή του με τον Απ. Τζιτζικώστα

Αποθέωση Καραμανλή κατά τη συνάντησή του με τον Απ. Τζιτζικώστα

150116_Synantisi_K_Karamanli_me_Perifereiarchi_Ap_Tzitzikosta_2Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα Παρασκευή (16/1) το πρωί, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος επισκέφθηκε τον κ. Τζιτζικώστα στο γραφείο του στην έδρα της Π.Κ.Μ. στη Θεσσαλονίκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διήρκεσε περίπου μία ώρα και διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ενημέρωσε τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για θέματα της Περιφέρειας και αντάλλαξαν απόψεις για τρέχοντα ζητήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον κ. Τζιτζικώστα, ο κ. Καραμανλής χαιρέτισε εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης», καθώς και πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στον αύλειο χώρο της Περιφέρειας.

150116_Synantisi_K_Karamanli_me_Perifereiarchi_Ap_Tzitzikosta_4Να θυμίσουμε ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήρθε σε κόντρα με την ηγεσία της ΝΔ, όταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαϊου, “αψήφησε” τις επιλογές του Σαμαρά, και κατέβηκε ως ανεξάρτητος, συντρίβοντας, τον “χρισμένο” από την ηγεσία της ΝΔ, υποψήφιο Περιφεριάρχη Γιάννη Ιωαννίδη, στον β’ γυρο με 71% έναντι 29%.

Ο Κ.Καραμανλής είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά σαν πρώην Πρωθυπουργός δεν χρειάζεται σταυρό και καταλαμβάνει την πρώτη έδρα που θα κερδίσει η ΝΔ.

Πιθανόν δε το απόγευμα, να παρακολουθήσει την ομιλία του ξαδέλφου του Κώστα Αχ.Καραμανλή (υποψήφιου βουλευτή Σερρών) προς τους Σερραίους που κατοικούν στην Θεσσαλονίκη και να έχει συνάντηση μαζί του.