Αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο ο Χαρούλης στο Αγκιστρο που τους αποζημίωσε με μια μουσική πανδαισία 3,5 ωρών!

Αποθεώθηκε από χιλιάδες κόσμο ο Χαρούλης στο Αγκιστρο που τους αποζημίωσε με μια μουσική πανδαισία 3,5 ωρών!

Κατακλύστηκαν  από κόσμο τα βυζαντινά λουτρά του Αγκίστρου, την Παρασκευή 10/8 όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα».

Μουσική πανδαισία 3,5 ωρών

Χιλιάδες φίλοι του γνωστού ερμηνευτή από τις Σέρρες, αλλά και τη γειτονική Θεσσαλονίκη βρέθηκαν στο Άγκιστρο για να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική, όνειρα και παράδοση.

Ο Γιάννης Χαρούλης αποζημίωσε τους πιστούς του φίλους δίνοντας μια μουσική παράσταση που κράτησε σχεδόν 3 ώρες και 30 λεπτά, ενώ ακόμη και όταν η ορχήστρα του κατέβηκε από τη σκηνή συνέχισε μόνος του τον μουσικό διάλογο με το κοινό του.

Ικανοποίηση από τους διοργανωτές

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» που αποτελεί μια πρωτοβουλία  του Λαογραφικού Συλλόγου Αγκίστρου νοιώθουν ικανοποιημένοι μιας και ο χώρος της συναυλίας γέμισε ασφυκτικά, ενώ η μουσική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους θεατές να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις..

Το Φεστιβάλ Αγκίστρου «Χωρίς Σύνορα» αποτελεί μία πρωτοβουλία και των κατοίκων του χωριού και στοχεύει στην ανάδειξη των ιστορικών, πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών του, αποτελώντας γέφυρα συνύπαρξης και συνεργασίας ανάμεσα σε κουλτούρες και πολιτισμούς της Ελλάδας αλλά και των γειτονικών χωρών στα βαλκάνια.

(φωτογραφίες από το facebook)