ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Απορίες σερραίων φιλάθλων προς κ. Κοντονή-Ας απαντήσει κάποιος

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Απορίες σερραίων φιλάθλων προς κ. Κοντονή-Ας απαντήσει κάποιος
Φωτογραφία από το Άρης – Πανσερραϊκός (κυκλοφορεί στο διαδίκτυο) και στους Εξονυχιστικούς ελέγχους στις θύρες!, και αφιερώνεται στον κ. Κοντονή!
Φωτογραφία από το Άρης – Πανσερραϊκός (κυκλοφορεί στο διαδίκτυο) για τους …Εξονυχιστικούς ελέγχους στις θύρες!, και φυσικά αφιερώνεται στον… κ. Κοντονή!

Η ανακοίνωση είναι των φιλάθλων του Πανσερραϊκού Che Guevara Club την οποία και προσυπογράφουμε:

Κάποιους στην αστυνομία μπορεί να τους ενοχλεί η αντιρατσιστική μας δράση, μπορεί να τους ενοχλεί ότι κάθε φορά που περιμένουν από εμας βία, εμείς απαντάμε με κοινές κερκίδες και κοινά τραπεζώματα με τους οπαδούς του Αγροτικού Αστέρα, της Ξάνθης, του Εθνικού, του Διαγόρα.

Εσάς κύριε Κοντονή, τι ακριβώς σας ενόχλησε και εστάλη μία μέρα πριν το ματς έγγραφο με το όνομά σας για απαγόρευση της οργανωμένης εκδρομής; Για ποιους ακριβώς λόγους ασφαλείας κάνατε αναφορά; Τι προηγούμενο υπάρχει με τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού; Αντί για μια μετακίνηση με λεωφορεία, τα οποία θα άφηναν τους φιλάθλους ακριβώς έξω από τη θύρα, και θα τους έπαιρναν μετά πάλι από εκεί, αφήσατε εκτεθειμένες ακόμη και οικογένειες σε κάθε περίεργο τύπο που επί 90 λεπτά φορώντας κασκόλ, φουλ φέις, γυαλιά και κουκούλα μαζί, έκανε διαγωνισμό μνήμης για να θυμάται όσο περισσότερες μούρες Σερραίων μπορούσε και να τους κάνει το κλασικό σινιάλο “θα τα πούμε μετά τη λήξη”.

Ευτυχώς, κε Κοντονή, οι Σερραίοι φίλαθλοι που ξέρουν με ψυχραιμία να αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις, δεν πέταξαν πίσω ούτε ένα αντικείμενο από όλα αυτά που έρχονταν προς το Πεδίο Βολής – Θύρα 4, και μετά τον αγώνα αποχώρησαν μαζικά καλύπτοντας ο καθένας τον συνοπαδό του, από τις ορέξεις κάθε φουλφεισάκια.

Το ότι δεν είχαμε θύματα δεν ήταν αποτέλεσμα των μέτρων τάξης που πάρθηκαν, το ότι δεν είχαμε θύματα ήταν καθαρά αποτέλεσμα της ψυχραιμίας των Σερραίων φιλάθλων και της τύχης η οποία οδήγησε κάποιες πέτρες λίγα εκατοστά μακριά από κάποια κεφάλια, και όχι πάνω σε αυτά. Κι αν είχε βάλει και κανένα γκολ ο Πανσερραϊκός στο 93′, στο Πεδίο Βολής – Θύρα 4, θα είχαμε ασκήσεις μέχρι και σήμερα.

Panserraikos Che Guevara club

Κοντονήςσ.σ 1. Αν ήθελε ο κ.Κοντονής να επιβάλει πραγματικά την «τάξη» και να αποφύγει τα επεισόδια, θα έπρεπε να εκδώσει έγγραφο που να απαγορεύει τη μετακίνηση «φιλάθλων» (λέμε τώρα) του… ΑΡΗ προς το Χαριλάου, γιατί  με την λογική “ας πάρουμε τον στόχο, όπότε οι “φίλαθλοι” (λέμε τώρα) δεν θα έχουν που να… στοχεύσουν” είναι η… εύκολη,  αλλά που τέτοια … κότσια!!!

Ετσι προφανώς σκοπεύει η Κυβέρνηση να καταπολεμηθεί η βία στα γηπεδα, οπότε το πιάσαμε το… “υπονοούμενο”,  μια απο τα …ίδια των προηγούμενων, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!