ΝΕΩΤΕΡΟ: Ολες οι βαθμίδες εκπαίδευσης ΚΛΕΙΣΤΕΣ στις Σέρρες την Πέμπτη 10/1-Πυκνή χιονόπτωση στην πόλη

ΝΕΩΤΕΡΟ: Ολες οι βαθμίδες εκπαίδευσης ΚΛΕΙΣΤΕΣ στις Σέρρες την Πέμπτη 10/1-Πυκνή χιονόπτωση στην πόλη

Με χθεσινή τους απόφαση (8/1) αποφάσισαν να ανοίξουν τα σχολεία σήμερα (9/1) στις Σέρρες και να στείλουν τους μαθητές στα σχολεία της πόλης των Σερρών.

ΦΕΥ! Με σημερινή απόφαση που εκδόθηκε στις 12.00 το μεσημέρι ο Δήμος Σερρών αποφάσισε να… κλείσει ΟΛΑ τα σχολεία για σήμερα 9/1/2019 και για αύριο 10/1/2019. Ετσι οι μαθητές ουσιαστικά… διόχνονται  εν μέσω χιονοθύελλας, που έχει ξεκινήσει από τις 11.00 το πρωί στην πόλη και τα περίχωρα των Σερρών!!! Οι δρόμοι είναι ήδη στρωμένοι με χιόνι.

Από νωρίς τα προβλήματα

Μιά ώρα νωρίτερα (11.00πμ) ο Δήμαρχος Σερρών μετά από την εισήγηση των Διευθυντών των 10ου και 7ου Νηπιαγωγείου Σερρών, του Νηπιαγωγείου Προβατά, του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κ.Ορεινής και του 29ο Νηπιαγωγείου Σερρών, λόγω προβλημάτων θέρμανσης και ύδρευσης, ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης αποφασίζει να παραμείνουν κλειστές οι παραπάνω σχολικές μονάδες για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2018. Μετά από μια ώρα κι ενώ η χιονόπτωση είχε αρχίσει, αποφασίστηκε το κλεισιμο όλων των σχολικών μονάδων για δύο ημέρες.

Δεν γνώριζαν οι υπεύθυνοι για τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ για την “Υπατία” και ότι αυτή πιστή στο ραντεβού της ήρθε και έπληξε την πόλη με … μαθηματική ακρίβεια;;;

Κλειστοί και οι Παιδικοί Σταθμοί την Πέμπτη 10/1

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Σερρών, λόγω έντονης χιονόπτωσης.

Κλειστά όλα τα Σχολεία του νομού 9/1 και 10/1

Με ανακοίνωσεις τους η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ανακοίνωσαν το κλείσιμο όλων των σχολικών ομάδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λυκεια) στην Π.Ε. Σερρών για την Πέμπτη 10/1.

Κλειστά τα φροντιστήρια σήμερα

Ο σύλλογος ιδιοκτητών φροντιστών νομού Σερρών ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 9-1-2019 όλα τα φροντιστήρια του νομού θα παραμείνουν κλειστά, λόγω επικίνδυνης ολισθηρότητας των δρόμων.

Κλειστά τα ΤΕΙ

Σε ανακοίνωση της διοικησης του ΤΕΙ Σερρών αναφέρεται:

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αναστέλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία από τώρα (13:00) και για το υπόλοιπο της ημέρας (9.1.2019).

Για αύριο (10.1.2019) θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας αναστέλλει τη λειτουργία του την Πέμπτη 10.1.2019.

Κλειστά τα ΤΕΦΑΑ

Με ανακοίνωσή του Κοσμήτορα της Σχολής των ΤΕΦΑΑ Σερρών, το μεσημέρι της Τετάρτης, αναβάλλονται τα μαθήματα σήμερα Τετάρτη 9/1 και αύριο Πέμπτη 10/1, ενώ για την Παρασκευή 11/1 θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση αύριο.