Ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της πόλης των Σερρών

asfaltosΣύμφωνα με ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών από Τετάρτη 21-8-2013 θα ξεκινήσει το έργο «Εργασίες οδοστρωσίας έτους 2013» του Δήμου Σερρών. Οι οδοί οι οποίες θα ασφαλτοστρωθούν είναι:

  • –          Β. Βασιλείου (από την οδό Βενιζέλου έως και την οδό Εμμ. Ανδρόνικου)
  • –          Εθν. Αντίστασης (Από την οδό Λ. Παπαπαύλου έως και το ΙΚΑ)
  • –          Λ. Παπαπαύλου (από την οδό Εθν. Αντίστασης έως και την Πλατεία Εμπορίου)
  • –          Κωνσταντινουπόλεως (από την οδό Εθν. Αντίστασης έως και την Πλατεία Εμπορίου)
  • –          Μ. Αλεξάνδρου

Το χρονοδιάγραμμα της παρέμβασης έχει ως εξής:

Τετάρτη 21-8-2013 – Οδός Λ. Παπαπαύλου, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ των οδών Εθν. Αντίστασης και Δ. Σολωμού (πλατεία Εμπορίου). Η κυκλοφορία των οχημάτων, προς το βορρά, θα γίνεται από την Αρχ. Μακαρίου.

Πέμπτη 22-8-2013 – Οδός Κωνσταντινουπόλεως, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ της οδού Εθν. Αντίστασης και πλατείας Εμπορίου. Για την παραπάνω ρύθμιση θα αμφιδρομηθεί η οδός Λ. Παπαπαύλου.

Παρασκευή 23-8-2013 – Οδός Εθν. Αντίστασης, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ των οδών Αρχ. Μακαρίου και Λ. Παπαπαύλου. Η εκτροπή της κυκλοφορίας προς την οδό Ελ. Βενιζέλου, θα γίνεται μέσω των οδών Αρ. Μακαρίου, Φωκά, Κωνσταντινουπόλεως, Λ. Παπαπαύλου, Δ. Σολωμού και Ερμού.

Δευτέρα 26-8-2013 – Οδός Β. Βασιλείου, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Εμμ. Ανδρόνικου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Λ. Παπαπαύλου και την οδό Ερμού η οποία και θα αμφιδρομηθεί.