Ασημένιες οι μικρές “γοργόνες” του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Combo!

Ασημένιες οι μικρές “γοργόνες” του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο Combo!

Την 2η θέση στο combo κατέκτησαν οι μικρές γοργόνες του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στο πρώτο τελικό του  Πανελλήνιου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής κολύμβησης Κορασίδων Β’, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό, από χθες Πέμπτη (6/6) έως και την Κυριακή (9/6) το, με τη συμμετοχή 420 αθλητριών από 25 σωματεία.

Δευτερες ανάμεσα σε 17 ομάδες

Οι αθλήτριες της Αλεξάνδρας Φραγκάκη εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμά τους και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 17 ομάδες που συμμετείχαν στο αγώνισμα.

Το πρόγραμμα

Οι αγώνες συνεχίζονται το  Σάββατο, 8/6 με τις Φιγούρες, την Αγωνιστική 4άδα,  και τον τελικό στο Ντουέτο. Ενώ την Κυριακή, 9/6 ολοκληρώνονται με τους τελικούς στο Σόλο και το Ομαδικό.

Σε κάθε αγώνισμα χωριστά μετέχουν: Σόλο 55, Ντουέτο 55, Ομαδικό 23 ομάδες, Κόμπο 17 ομάδες, Αγωνιστική 4άδα 32, Φιγούρες 320.

Οι συμμετοχές

Οι δέκα αθλήτριες του ΜΓΣ Πανσερραϊκός που συμμετέχουν  στους αγώνες είναι οι: Δαμπάλη Θάλεια, Καραμανίδου Εστέλλα, Ανδριτσάκη Χριστίνα, Σαββοπούλου Κωνσταντίνα, Σγούρα Νικολέτα, Φιλέντα Αφροφίτη, Τενεκετζή Μυρτώ, Δαμπάλη Κωνσταντίνα, Μπουζούρα Μαρία και Μενεξέ Βασιλική.

Τις αθλήτριες συνοδεύουν η προπονήτρια Φραγκάκη Αλεξάνδρα  και οι κριτές Κωνσταντίνα Μπαξεβανιδου και Άννα Μπαλίδου. Αρχηγός της αποστολής είναι η έφορος του Τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Θωμαή Θεοδωρίδου.