Η Αθανασία Τσόλα συνέχισε τις επιτυχίες και στο Σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Καζάν

Η Αθανασία Τσόλα συνέχισε τις επιτυχίες και στο Σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης στο Καζάν

Την 7η θέση στον τελικό του Σόλο, στη τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, στο Καζάν της Ρωσίας, κατέκτησε η Αθανασία Τσόλα, επιβεβαιώνοντας την κλάση της σε Παγκόσμιο Επίπεδο.

Να σημειώσουμε πως με την ίδια θέση είχε περάσει από τα προκριματικά στις 12 καλύτερες του τελικού, ενώ ακόμη μια φορά ξεπέρασε την Αμερικανίδα αθλήτρια.

Η βαθμολογία της σερραίας αθλήτριας

Η πρωταθλήτριά του ΜΓΣ Πανσερραϊκός εκτέλεσε το πρωί της Τετάρτης (13/7) με επιτυχία το πρόγραμμά της και βαθμολογήθηκε με 161,8527β., και κατετάγη 7η πίσω από την Ιταλίδα αθλήτρια Πικόλι (161,9896β.) για λίγα εκατοστά της βαθμολογίας έχασε την 6η θέση.

Καθ’όλη τη διαρκεια της εκτέλεσης του προγράμματός της τη σερραία αθλήτρια, συμπαραστέκοταν και ενίσχυαν με τις φωνές τους οι συναθλήτριές της και τα άλλα μελη της Ελληνικής αποστολής.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο σόλο απ’όλο τον κόσμο ήταν αρχικά 29 και μέσω του προκριματικού πέρασαν στον τελικό οι 12.

Την 1η θέση του Σόλο πήρε η Ρωσίδα Βαρβάρα Σουμποτίνα με 173,9189 β., τη 2η η Ουκρανή Γιάκνο με 169,3473 β. και την 3η η Ισπανίδα Τολεδάνο με 167,1878 β. που έκανε την έκπληξη και ξεπέρασε την Τρίτη των προκριματικών Γιαπωνέζα Ακούτσου που συγκέντρωσε 166,0365 β. και έμεινε εκτός μεταλλίων.

Στο τελικό του Κόμπο

Το απόγευμα ακολουθεί και άλλος τελικός για την Αθανασία Τσόλα, η οποία θα αγωνιστεί στο τελικό Κόμπο (ώρα 18.00) με την Εθνική ομάδα, στην οποία συμμετέχει και η άλλη σερραία -Βενιαμίν της ομάδας- Δήμητρα Τσιαντή.

Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώνονται οι αγώνες στο Καζάν της Ρωσίας