Αθανάσιος Μασλαρινός: «Συνεχίζω, όχι χωρίς σκέψη, με την ίδια ομάδα»

Μετά απο... "σκέψη" ο Αθ.Μασλαρινός στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα
Μετά απο… “σκέψη” ο Αθ.Μασλαρινός στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα

Άλλος ένας εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος θα συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία».

Ο Αθανάσιος Μασλαρινός μετά την συνάντηση που είχε την Τετάρτη (12/3) με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα, κατέθεσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών. Ο κ. Μασλαρινός είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών και Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ.Μασλαρινός φέρεται ότι συζητούσε και με τον υποψήφιο της NΔ Γιάννη Ιωαννίδη, αν και αρχικά είχε υπογράψει την αρχική διακήρυξη του κ.Τζιτζικώστα, φαίνεται όμως ό,τι στις συζητήσεις δεν τα «βρήκαν», ίσως και τα γκάλοπ που βγήκαν στην δημοσιότητα τα οποία δίνουν προβάδισμα στον κ.Τζιτζικώστα έναντι του Ιωαννίδη, τον ώθησαν να πει το «ναι» στη συμμετοχή του στον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία».

Μενει να δούμε και την «απόφαση» του εταίρου νυν Περιφερειακού Συμβούλου Αθ.Μπασδάνη για το που θα γύρει η «πλάστιγκα» των εντυπώσεων.

 Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μασλαρινός δήλωσε :

 «Συνεχίζω, όχι χωρίς σκέψη, με την ίδια ομάδα. Καθυστέρησα είναι γεγονός, επειδή δεν ήθελα η απόφαση να είναι παρορμητική ούτε συναισθηματική. Η αυτοδιοικητική πρόταση της «Αλληλεγγύης» δείχνει το δρόμο για μια ευρωπαϊκή προσέγγιση στις σύγχρονες απαιτήσεις της αιρετής Περιφέρειας.

Θέλουμε με συγκεκριμένες δράσεις και στοχευμένο πρόγραμμα να ολοκληρώσουμε το έργο μας, να αναπτύξουμε τις υποδομές μας και να διαμορφώσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ για όλους τους συμπολίτες μας. Με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας  για μία σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας πέρα και πάνω από κόμματα να συστρατευτούν στην προσπάθειά μας».