Αθλητικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και μυϊκή αποκατάσταση

Αθλητικά συμπληρώματα διατροφής για ενέργεια και μυϊκή αποκατάσταση

Η εκγύμναση και ο υγιεινός τρόπος ζωής δείχνουν να απασχολούν ολοένα και περισσότερο ανθρώπους που θέλουν να έχουν σωστές αναλογίες και την επιθυμητή σωματική διάπλαση. Οι λόγοι είναι πολλοί και πρωτίστως η βελτίωση της εμφάνισης, της φυσικής κατάστασης αλλά και η απώλεια βάρους.

Σύμμαχος σε αυτήν την προσπάθεια, είναι τα συμπληρώματα διατροφής, τα οποία αφορούν διάφορους σκοπούς όπως αυτούς της μυϊκής ενδυνάμωσης, της ενέργειας, της μυϊκής ανάπλασης, της ανάπλασης κυττάρων.

Τα αθλητικά συμπληρώματα διατροφής, αποτελούν μία διατροφική βόμβα, η οποία περιέχει ανόργανα συστατικά, βότανα, αμινοξέα που επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στην διάπλαση του σώματος. Το Life Help σας προσφέρει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία συμπληρώματα που σας δίνουν ενέργεια και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η ενέργεια είναι ένας ίσως η πιο σημαντική παράμετρος για την αντοχή και την δύναμη που έχει ο οργανισμός, ώστε να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις. Μερικά σκευάσματα που μπορούν να σας δώσουν ένα πραγματικό δώρο όσον αφορά την προπόνησή σας, είναι:

MAXICARBS ENERGY DRINK 500ml strawberry της VYOMAX

Πριν και κατά την διάρκεια της προπόνησής σας, μπορείτε να λαμβάνετε το MAXICARBS ENERGY DRINK , το οποίο έχει πολύ νόστιμη γεύση και παράλληλα ξεδιψάει. Αποτελεί μέρος ισορροπημένης διατροφής και συμβάλει σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

HOTSPORT DRINK ELECTOLYTE 1kg ORANGE της ACTIVLAB

Ένα μείγμα από ηλεκτρολύτες, υδατάνθρακες και βιταμίνες! Η εντατική άσκηση σίγουρα παίρνει από τον οργανισμό σας πολλή ενέργεια, η οποία πρέπει με κάποιον τρόπο να αναπληρωθεί. Αποκτήστε το ισοτονικό ποτό της ACTIVLAB με ένα κλικ.

ΜΥΪΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να επιταχύνουμε την αποκατάσταση των μυών, είναι η ξεκούραση, η σωστή ενυδάτωση και η ενδεδειγμένη διατροφή. Αυτό όμως μπορεί να μην είναι εφικτό, αφού μέσα στην μέρα όλοι έχουμε υποχρεώσεις που μας απομακρύνουν από αυτήν την ιδέα.

2 συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποκατάσταση των μυών, είναι:

  1. Flapjack ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ 115gr choco της VYOMAX: Μπισκότο ολικής αλέσεως που περιέχει πρωτεΐνη γάλακτος και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Γεύση σοκολάτα.
  2. PROTEIN SHAKE BANANA 330ml της VYOMAX: Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και λαμβάνεται ανάμεσα στα γεύματα. Γεύση μπανάνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικέ με αθλητικά συμπληρώματα διατροφής, επισκεφθείτε την σελίδα μας.