Αξιέπαινη η πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣ Σερρών που διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για το Ασφαλιστικό (Φωτο – Video)

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΣ Σερρών που διοργάνωσε ημερίδα ενημέρωσης για το Ασφαλιστικό (Φωτο – Video)

ΟΕΒΕΣΣ-ημεριδα-ασφαλιστικο_Κοτσαμπάς-nΔείχνοντας ότι δεν κάθεται να περιμένει τις εξελίξεις η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών πραγματοποίησε μια ακόμη πολύ επιτυχημένη ημερίδα την Δευτέρα  7 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00  στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT, σε συνεργασία με την Ένωση Φοροτεχνικών Ν. Σερρών, τον Σύλλογο Φαρμακοποιών Ν. Σερρών καθώς και τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σερρών.

Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερωθούν οι Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Έμποροι για « το υπό ψήφιση Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο» που αναμένεται εντός των ημερών να κατατεθεί στη Βουλή.

ΟΕΒΕΣΣ-ημεριδα-ασφαλιστικο_n4Κύριοι ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ κος Δημήτριος Χριστοφορίδης και ο Προϊστάμενος ΟΑΕΕ Α΄ Τομέα Θεσσαλονίκης κος Κων/νος Ζιγγερίδης.

Από την τοποθέτηση του Υποδιοικητή φαίνεται ότι σε ό,τι αφορά στις εισφορές ευνοούνται τα χαμηλά εισοδήματα.

Από την τοποθέτηση του κου Ζιγγερίδη βοηθήθηκαν πάρα πολύ οι συνάδελφοι που ολοκληρώνουν τον επαγγελματικό τους βίο αφού τους λύθηκαν πολλές απορίες σχετικά με την θέσπιση του συνταξιοδοτικού τους δικαιώματος.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στους Προέδρους των 4 φορέων (ΟΕΒΕΣΣ, Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Εν. Φοροτεχνικών και Συλ. Φαρμακοποιών) να κάνουν τις δικές τους τοποθετήσεις και στους συναδέλφους που γέμισαν την αίθουσα να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους.

ΟΕΒΕΣΣ-ημεριδα-ασφαλιστικο_2Δεδομένης της επιτυχίας της ημερίδας η Ομοσπονδίας, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρός της κ.Σωτήρης Κοτσαμπάς, θα συνεχίσει με ανάλογες εκδηλώσεις- ημερίδες που θα αφορούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, στα προγράμματα ΕΣΠΑ και INTEREGG και τον νέο αναπτυξιακό νόμο που αναμένεται.

https://youtu.be/oiN_PuhJpks