Αυλαία της Πολιτείας των Ευχών με… ΜΗΔΕΝ θεατές!!! (φώτος)

Αυλαία της Πολιτείας των Ευχών με… ΜΗΔΕΝ θεατές!!! (φώτος)

“Με ένα μεγάλο λαϊκοδημοτικό γλέντι έπεσε η αυλαία της Πολιτείας των Ευχών αφού το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε η τελετή λήξης των εκδηλώσεων. Οι Σερραίοι διασκέδασαν, χόρεψαν και αποχαιρέτησαν με κέφι και καλή διάθεση την Πολιτεία με την ορχήστρα του Θοδωρή Μπιτζίδη”

Αυτό αναφέρει ο επίσημος ιστοτόπος της εκδήλωσης, όμως οι ουκ ολίγες φωτογραφίες (400!!!) που διακοσμούν το θέμα, άλλα μαρτυρούν. Καθώς όπως μπορείτε κι εσείς να δείτε, η συμμετοχή σε θεατές ακολουθούσε τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν και κυμάνθηκε στο… ΜΗΔΕΝ!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Γλεντούσαν μόνοι…

Θλιβερό το θέαμα με την ορχήστρα των άξιων μουσικών να παίζει, κι απο κάτω να χορεύουν στον ΑΔΕΙΟ χώρο, ο Δήμαρχος Σερρών με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ, συνεπικουρούμενοι απο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μερικούς δημοτικούς συμβούλους, ενώ επιστρατεύτηκαν μέχρι και οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν ή παρουσίαζαν την εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ σε δηλώσεις τους, απτόητοι από την απουσία θεατών, δήλωναν ικανοποιημένοι από την …προσέλευση των επισκεπτών στις 25 ημέρες λειτουργίας της “Πολιτείας των Ευχών” και υποσχέθηκαν να επανέλθουν… δριμύτεροι και του… χρόνου.

Η αλήθεια της “Πολιτείας”

Η αλήθεια για την προσέλευση κόσμου στις εκδηλώσεις “της πολιτείας των ευχών”, είναι πως αυτός ανταποκρίθηκε μόνο στις 4 συναυλίες που συμμετείχαν γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Τις υπόλοιπες ημέρες η κίνηση στο χώρο ήταν μηδαμινή. Ο διάκοσμος και ο στολισμός του χώρου ήταν ο καλύτερος απο τις προηγούμενες φορές. Η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου ήταν μηδέν (συμμετείχαν ΟΕΒΕΣΣ και Εμπορικός Σύλλογος σε περίπτερα που τους παραχώρησε δωρεάν ο Δήμος, όπου μοίραζαν φυλλάδια των μελών), ενω την κατάσταση έσωσε για άλλη μια φορά το Λουνα Παρκ και οι πολιτιστικοί σύλλογοι.

Επίλογος

Ως επίλογο θέλουμε να επισημάνουμε ακόμη μια φορά αυτό που η δημοτική αρχή κάνει πως δεν βλέπει: “Ο Βασιλιάς είναι γυμνός”!!!