Ανεξάρτητος-νέα του ν. Σερρών

Αυτές είναι οι αιτίες που θα σας κάνουν να βάλετε κάμερα ασφαλείας άμεσα στο σπίτι σας!

Από έρευνες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί ότι ένα 30% των διαρρηκτών τελικά δεν έχει εισβάλλει σε σπίτια εξαιτίας των καμερών ασφαλείας που υπήρχαν στο εξωτερικό του σπιτιού. Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι η εγκληματικότητα συνεχώς και αυξάνεται με αποτέλεσμα ο κάθε ιδιοκτήτης να κάνει διάφορες ενέργειες για την προστασία του. Οι κάμερες ασφαλείας επομένως είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προφυλάξετε την ακεραιότητα του επαγγελματικού ή οικιακού χώρου μαζί με την περιουσία σας. Οι επιλογές σας είναι αρκετές και κάθε κόστους, αφού υπάρχουν εσωτερικές ή εξωτερικές, ασύρματες ή ενσύρματες κάμερες με ή χωρίς ήχο κ.τ.λ.

Ποιοι λοιπόν οι λόγοι που θα σας κάνουν να επισπεύσετε την αγορά σας;

Οικονομική επιλογή για όλους

Μπορείτε να τις τοποθετήσετε οπουδήποτε στον χώρο ακόμα κι αν είναι ασύρματες. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προδιαγραφές για την καλωδίωσή τους και χωρίς καθόλου περιττά έξοδα μπορούν να προσαρμοστούν πολύ εύκολα σε κάθε δωμάτιο και σημείο που θέλετε να τις τοποθετήσετε.

Είναι το πιο σημαντικό μέσο απομάκρυνσης των ληστών

Το φως που εκπέμπεται από τις κάμερες κάνει τους διαρρήκτες να σκεφτούν λίγο παραπάνω την εισβολή τους στον χώρο σας. Επίσης είναι γνωστό ότι οι κάμερες καταγράφουν την κάθε κίνηση επομένως αυτό είναι ένας ακόμα τρόπος αποτροπής των ληστών.

Αίσθημα ασφάλειας σε όλη την οικογένεια

Με τις κάμερες ασφαλείας υπάρχει ένα αίσθημα ασφάλειας σε όλη την οικογένεια. Είναι ο ακούραστος σύμμαχός σας και γνωρίζετε ότι ανά πάσα στιγμή θα καταγράψει οτιδήποτε σημαντικό, ακόμα κι αν είστε μακριά και παρακολουθείτε από το κινητό σας. Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα για συστήματα ασφαλείας Bs Electronics στη Θεσσαλονίκη και βρείτε οτιδήποτε ψάχνετε, όσον αφορά τις κάμερες παρακολούθησης, τα συστήματα συναγερμού και όλα τα συστήματα που μπορούν να μπουν στον χώρο σας για την ασφάλεια και την προστασία σας.